Извор: Вести онлине архива вести 14.06.2018

Мафијашки "ферари" претворен у полицијски ауто (ВИДЕО)

Вести онлине 14.06.2018
Државе на различите начине поступају с егзотичним аутомобилима чији су власници ушли у проблеме са законом. Убедљиво најгора пракса је њихово уништавање, будући да су у тој верзији сви на губитку (под условом наравно да… »

Вода и купатило прека потреба

Вести онлине 14.06.2018
Чим је сазнао с каквим се све несташицама, бригама и мукама суочавају Велибор Николић (48) и његова тешко болесна мајка Стојана (88) из Драгаљевине, хуманитарац из Новог Пазара и наш дугогодишњи сарадник Хидо Муратовић… »

Уз добре људе све је могуће

Вести онлине 14.06.2018
Протеклих дана, у београдском Дописништву "Вести" породици седмогодишњег Димитрија Врбанића из Београда, оболелог од упале кичмене мождине која га је приковала за инвалидска колица, уручен је прилог од 90 долара анонимног… »

Да ли се заиста сећамо шта се десило када смо имали две године?

Вести онлине 14.06.2018
Научници су одувек сматрали да сећања о детињству почињу са три и по године живота. Сада, међутим, калифорнијски научници са Универзитета Дејвис, тврде да се сећамо и онога што се десило када смо имали две године… »

МУП: Нетачни наводи о томе шта је нађено поред аута несталог новинара

Вести онлине 14.06.2018
Министарство унутрашњих послова саопштило је вечерас да нису тачне информације које су се појавиле у појединим медијима да су поред аутомобила несталог новинара Стефана Цветковића пронађени крв и кутија. У саопштењу се… »

Бесплатна едукација за привреднике

Вести онлине 14.06.2018
МЕТРО Србија и Привредна комора Србије потписали су данас Споразум који ће предузетницима из угоститељског сектора, широм Србије, омогућити бесплатне радионице на тему савремене гастрономије. Пројекат ће трајати до краја… »

Мултимедијални спектакл на отварању Народног музеја

Вести онлине 14.06.2018
Мултимедијални спектакл обележиће отварање Народног музеја чија ће стална поставка 28. јуна, после 15 година поново бити доступна за публику, рекла је Бојана Борић Брешковић директорка те институције културе. На само 15… »

Холивуд у шоку: И Џејми Фокс оптужен за сексуално злостављање

Вести онлине 14.06.2018
Амерички глумац Џејми Фокс налази се у средишту скандала након што га је жена оптужила да ју је ошамарио пенисом по фаци. Наводни догађај се десио 2002. године, али анонимна жена је ове тврдње изнела полицији у Лас… »

Нови протест у Скопљу: Критични моменти за Македонију

Вести онлине 14.06.2018
Грађанска удружења су вечерас, друго вече заредом, испред македонског парламента у Скопљу одржала протест против договора Атине и Скопља о новом називу Република Северна Македонија. Учесници протеста су захтевали да се… »

НАТО бацио око на две локације у Српској - постоји само једна препрека

Вести онлине 14.06.2018
НАТО нец́е инсистирати на томе да БиХ испуни све услове како би се отпочело са прикључивањем те државе Алијанси јер је геополитички циљ важнији од испуњавања услова. С друге стране, истичу аналитичари, до избора не… »