Извор: Вести онлине/Економија архива вести 14.06.2018

Динар наставља да мирује

Вести онлине 14.06.2018
Динар се данас задржао бити на приближно истом нивоу према евру као јуче и званични средњи курс износи 118,1668 динара за један евро, објавила је Народна банка Србије (НБС). Динар је према евру на истом нивоу као пре месец… »

"Биће већи минималац у Србији"

Вести онлине 14.06.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће до краја године бити повећана минимална цена рада у Србији. Вучић је после отварања фабрике Кромберг и Шуберт у Крушевцу најавио да ће бити повећана минимална цена… »

Хладан туш из ЕУ - евро нокаутиран

Вести онлине 14.06.2018
Европска централна банка саопштила је да ће до краја године угасити подстицајни програм откупа обвезница. Моментално је уследио оштар пад евра. Куповина обвезница ће од октобра бити смањена на 15 милијарди евра месечно са… »

Велика вест: Кинези за Србију спремили милијарду евра

Вести онлине 14.06.2018
Инвестициони фонд Сино-Ц хина Инвестмент Гроуп из Шангаја заинтересован је за финансирање пројеката у Србији посредством Шангајске берзе. Овај фонд је спреман да у првој фази обезбеди око милијарду евра, изјавио је председник… »

Бесплатна едукација за привреднике

Вести онлине 14.06.2018
МЕТРО Србија и Привредна комора Србије потписали су данас Споразум који ће предузетницима из угоститељског сектора, широм Србије, омогућити бесплатне радионице на тему савремене гастрономије. Пројекат ће трајати до краја… »

Презентација нове платформе ПКС за електронску трговину

Вести онлине 14.06.2018
Привредна комора Србије организује презентацију нове услуге за привреднике - платформу за онлине трговину. Основу платформе чини "Клик 3 мрежа" – нова берза производа и услуга која омогућава једноставну, прецизну и сигурну… »