Извор: Вести онлине/Забава архива вести 14.06.2018

Кија и Луна се поново посвађале пред милионима гледалаца

Вести онлине 14.06.2018
Сукоб Кије и Луне синоћ је ескалирао пред милионима гледалаца. Две задругарке упутиле су једна другој низ реченица које су имале прилично непријатан тон. - Нек' ме је називала курвом, али јако је ружно што је исмевала мој… »

Модни гаф: Певачица показала више него што треба (ФОТО)

Вести онлине 14.06.2018
Премијера филма "Оцеан 8" у Лондону остала је у сенци певачице Ријане, која је за црвени тепих изабрала изазовну хаљину. Умотала се у нешто што личи на целофан и она је врло смело показала и више од својих груди. Атрактивна… »

ВИДЕО: Кија никад искренија, Слоба није знао шта га је снашло?

Вести онлине 14.06.2018
Слоба Радановић и Кија Коцкар данас су били гости радија "Амнезија", где су одговарали једно другом на занимљива питања, а Кија је признала да је једино са Слобом пожелела дете. После кратке паузе и Луниног нервног слома… »

Научници тврде: Преболети раскид је исто као скинути се са дроге

Вести онлине 14.06.2018
Они који неутешно пате због пропале љубави можда за то имају биолошки разлог. Ново истраживање мозга сугерише да је превладавање љубавног бола слично борби са зависношћу, пише Ливесциенце. Студија је једна од првих… »

Мафијашки "ферари" претворен у полицијски ауто (ВИДЕО)

Вести онлине 14.06.2018
Државе на различите начине поступају с егзотичним аутомобилима чији су власници ушли у проблеме са законом. Убедљиво најгора пракса је њихово уништавање, будући да су у тој верзији сви на губитку (под условом наравно да… »

Да ли се заиста сећамо шта се десило када смо имали две године?

Вести онлине 14.06.2018
Научници су одувек сматрали да сећања о детињству почињу са три и по године живота. Сада, међутим, калифорнијски научници са Универзитета Дејвис, тврде да се сећамо и онога што се десило када смо имали две године… »

Холивуд у шоку: И Џејми Фокс оптужен за сексуално злостављање

Вести онлине 14.06.2018
Амерички глумац Џејми Фокс налази се у средишту скандала након што га је жена оптужила да ју је ошамарио пенисом по фаци. Наводни догађај се десио 2002. године, али анонимна жена је ове тврдње изнела полицији у Лас… »

Популарна певачица трудна четврти пут? (ФОТО)

Вести онлине 14.06.2018
Фанови певачице Бијонсе "полудели су од одушевљења" кад су приметили да је певачица на последњем концерту имала заобљени стомак. Обожаваоци су уверени да је она трудна с четвртим дететом, пише британски "Метро". Извор је… »

Није им важан папир

Вести онлине 14.06.2018
Многим познатим особама се диже коса на глави због питања о приватном животу, а посебно их нервира оно када ће пред матичара. Глумица Мирка Васиљевић и фудбалер Вујадин Савић имају троје деце и већ годинама живе у… »

Ципеларник као светиња

Вести онлине 14.06.2018
Ципеле говоре гласније него речи! Већина жена ће признати да прво што погледа код друге особе кад је сретне на улици је обућа. Неписано правило је да припаднице нежнијег пола не могу да одоле лепој ципели и да су за њу… »