Извор: Блиц архива вести 26.06.2018

А зашто не вратимо Србе? Хрватски историчар има предлог како да реше "демографску катастрофу"

Блиц 26.06.2018
Хрватски историчар Хрвоје Класић предлаже да Хрватска реши проблем демографског пада тако што ће вратити Србе, који су под притиском или добровољно, напустили ту земљу деведестих година прошлог века. - Хрватска је… »

Нова афера дизајнера: Дарка Костића траже и у Црној Гори због преваре

Блиц 26.06.2018
Дарко Костић, модни дизајнер, који је у притвору због сумње да је полно узнемиравао двојицу младића, ускоро ће поново бити саслушан и то због сумње да је преварио једну црногорску компанију. Наиме, црногорско Основно… »

"Задруга" у финалу НАТПЕ фестивала

Блиц 26.06.2018
Пре само пет дана, телевизија "Пинк" је добила писмено обавештење од комисије престижног такмичарског фестивала НАТПЕ, који се ове године одржава у Будимпешти, да је њен ријалити програм "Задруга" ушао у најужи избор од… »

Евро ослабио за 0,2 процента на 1,1629 долара

Блиц 26.06.2018
Јединствена валута је прошлог петка порасла пошто су трговци били охрабрени побољшањем регионалних показатеља привредног раста и новим уверавањима италијанских политичара да њихова земља неће напустити еврозону. Долар… »

Катарина Грујић је искрено причала о својим естетским интервенцијама, али ово је дуго крила!

Блиц 26.06.2018
Иако су естетске корекције безмало постале обавезне на домаћој јавној сцени када је реч о певачицама, многе од њих поричу да су мењале било шта на себи. Катарина Грујић, међутим, није једна од њих. Млада звезда је увек… »

Гоца Тржан показала како вежба оскудно одевена, да би се потом решила купаћег костима и сликала гола

Блиц 26.06.2018
Певачица и чланица жирија "Пинкових звездица" отпутовала је на летовање са супругом и пријатељицом, а своје обожаватеље на друштвеним мрежама пожелела је да изненади објавама на којима је видимо са мало крпица на себи… »

Одабрали локације: Две базе у Тексасу намењене за притворене мигранте

Блиц 25.06.2018
Администрација америчког председника Доналда Трампа изабрала је две војне базе у Тексасу за смештај миграната, који су задржани у притвору приликом илегалног преласка границе, кажу амерички изваничници из Министарства… »

САД: Купци иранске нафте да обуставе увоз од новембра

Блиц 26.06.2018
Државе које купују нафту од Ирана би требало да се спреме за обуставу целокупног увоза тог енергента почев од новембра јер САД обнављају санкције Техерану, изјавио је данас један високи званичник Стејт Департмента. На питање… »

Сара Јовановић признала да су је мушкарци одбијали, па открила своју другу страну која ће шокирати многе

Блиц 26.06.2018
Певачица каже да црвеним кармином наглашава сексепил и да воли да кокетира са секси гардеробом, али да не оде у вулгарно. Популарна певачица Сара Јо коју је публика упознала кроз такмичење "Први глас Србије", после шест… »

Она прави хаос јовани и срђану: Коначно откривена највећа тајна Јутарњег програма

Блиц 26.06.2018
Славу чувеног Симе, епањел бретона, који је “глумио” у серији “Срећни људи”, прети да помути лабрадорка Прва, која “води” Јутарњи програм на истоименој телевизији. Када се након трансфера Јоване и Срђана појавила… »