Извор: Блиц/Београд архива вести 26.06.2018

Седница Скупштине града: Одређена тарифа за принудне управнике, опозиција критиковала пројекте за метро и депонију

Блиц 26.06.2018
Одборници Скупштине града Београда данас су усвојили одлуку о томе колико ће станари, који нису изабрали управника зграда, убудуће плаћати професионалне управнике које постави локална самоуправа, као и јос 40 тачака дневног… »

Мирна ноћ у Београду, без саобраћајних незгода

Блиц 26.06.2018
Ноћ у Београду протекла је мирно, без саобраћајних незгода, а хронични болесници су се за помоћ јављали у умереном броју, рекао је Тањугу сарадник Хитне помоћи за комуникацију Мирко Лутовац. Према његовим речима, Хитна… »

Удес код Храма: Скутер изгорео после судара са аутомобилом, возач повређен

Блиц 26.06.2018
У саобраћајној незгоди данас око 16.30 сати на углу Булевара ослобођења и Тиршове, недалеко од Храма Светог Саве, лакше је повређен возач скутера, а његов двоточкаш потпуно је изгорео, сазнаје "Блиц". - Дошло је до… »

Шести куп математичке гимназије: Наредних дана надмећу се такмичари из 12 земаља

Блиц 26.06.2018
Градоначелник Београда др Зоран Радојичић свечано је данас отворио Шести куп Матемачке гимназије - међународно такмичење из математике, информатике и физике које је у нашој престоници окупило најбоље представнике из 12… »

Органска храна на фотографијама: Необична изложба после радионица у Пољопривредној школи

Блиц 26.06.2018
У дворишту Пољопривредне школе са домом ученика ПК "Београд" отворена је необична изложба фотографија на рециклираном папиру на којима је забележен процес органске производње. Изложбом је завршен шестомесечни пројекат… »

Кратак застој због незгоде у Карађорђевој улици

Блиц 26.06.2018
Мања саобраћајна незгода догодила се данас нешто после 15 сати у Карађорђевој улици због чега је саобраћај привремено био обустављен. Како је објављено на друштвеним мрежама трамвај на линији број 11 је стајао јер је… »

Награде за најбоље ђаке са Новог Београда

Блиц 26.06.2018
Општина Нови Београд је традиционално и ове године, пригодним поклонима наградила ученике новобеоградских основних и средњих школа који носе титулу вуковца, спортисте или ђака генерације. Класике домаће књижевности добило… »

(Видео) Монаси преваранти "држе" центар Београда: Пашћете на њихов широк осмех и молећив поглед, али ако их наљутите...

Блиц 26.06.2018
Изгледају као прави будистички монаси, носе препознатљиву наранџасту одећу и већ данима шпартају центром Београда. Пријатни су, учтиви и насмејани, али има једна ствар због које се тренутно наљуте и бесно вам окрећу… »

Од дечачке борбе за живот до поносног деде: Радио сам некад за комад сланине, а Дом за децу на Вождовцу од мене је направио…

Блиц 26.06.2018
Да се и из највеће животне недаће, немаштине и понора може родити човек коме је друго име племенитост, а помагање напуштеној деци животна мисија, сведочи прича Анастаса Скакоског. Потресну животну причу пуну успона и… »

Очекујте гужве у Вишњичкој: Радови ће трајати до 9. јула

Блиц 26.06.2018
Уместо уобичајених саобраћајних чепова, таксисити јављају да се у шпицевима стварају застоји у оба смера у Вишњичкој улици, а тако ће, према речима надлежних бити готово до средине јула и то због извођења радова. Из… »