Извор: Мондо архива вести 26.06.2018

Хаос у Спортингу, Михајловић једна од "жртава"

Мондо 26.06.2018
Привремена управа намерава да експресно раскине уговор са српским тренером, након што је најурен председник који га је ангажовао. Бруно Де Карваљо прошле недеље је поставио Синишу Михајловића на позицију шефа стручног… »

Открили тајну из спаваће собе!

Мондо 26.06.2018
Ово нико није очекивао! Реп звезде Царди Б и Оффсет венчали су се далеко од очију јавности, и то још прошле године. Када кажемо "далеко", мислимо баш тако – иза затворених врата спаваће собе у њеној кући, уз присуство… »

Аустрија: Нова пресуда "За дом спремни"

Мондо 26.06.2018
Аустријски суд у Клагенфурту изрекао је нову казну због коришћења усташког поздрава "За дом спремни". Овога пута је кажњен неименовани Хрват (69) условном казном од две године затвора. Фото: АП Пхото/Дарко Бандиц Илустрација… »

Ретро телефони поново у моди - које ви памтите?

Мондо 26.06.2018
Да ли вам недостаје време када је “Змијица“ на Нокији била једини начин за прекраћивање времена? Које се емоције у вама пробуде када видите да неко користи мобилни телефон, који сте ви носили пре 10-15 година? Данашњи… »

Паре људе кваре? (анкета)

Мондо 26.06.2018
Ево како новац може да вам упропасти живот, учини ваше процене непоузданим, а од вас направи егоманијака који пуца од претераног самопоуздања. Фото: МОНДО/Марио Милојевић Посматрајте ствари, рецимо, овако… Упркос томе што… »

Глумица шокирала фоткама! (видео)

Мондо 26.06.2018
И не, не мислимо на ову фотографију... Кетрин Хајгл (39) извинила се због серијала фотки са гробља у Бафалу, у америчкој држави Њујорк. Хајглова је посетила гробове својих деда и баба, као и брата који је страдао у несрећи… »

Погледајте прву "осунчану шкоду" (фото)

Мондо 26.06.2018
Идеја је да овај атрактиван модел попуни рупу у Шкодином портфолију. Пројекат започет у октобру прошле године, пре неколико дана добио је свој финални изглед и име – "санрок" (Сунроq). У најкраћем, пред вама је популарни… »

Ускоро лакше операције дебелог црева

Мондо 26.06.2018
Операцијама у Клиничком центру Србије званично започео Национални програм за едукацију из ове области, преносе "Вечерње новости". Операцијама двоје пацијената, Б. Д. (67) из Пријепоља и Р. Љ. (79) из Неготина који болују од… »

Митови и чињенице о глаукому

Мондо 26.06.2018
Глауком је болест која врло често дуго остаје непримећена. Митове о глаукому, и предрасуде које код нас владају кад је реч о здрављу ока за МОНДО је "разбила" др Жељка Јојић Савићевић из Центра за офталмологију и естетику… »

Пукла романса певачице и фудбалера!

Мондо 26.06.2018
"Нисам заљубљена и немам дечка"! Певачица Сандра Африка и фудбалер Владимир Волков су раскинули, преноси "Информер". Ову информацију потврдила је и сама певачица и подвукла да је она ставила тачку на везу. "Нисам заљубљена… »