Извор: Мондо архива вести 26.06.2018

Како да вас (коначно) примети

Мондо 26.06.2018
Не морате увек да будете у свом најбољем, блиставом издању. Не морате да се оптерећујете изгледом чак ни ако знате да те вечери можете да сретнете мушкарца који вам се допада... ствари уопште нису толико компликоване… »

Филмови о којима ће се тек причати! (видео)

Мондо 26.06.2018
Погледајте 30 храбрих и инвентивних остварења која представљају млади дух европске кинематографије. Програм "Млади дух Европе" јубиларног 25. Фестивала европског филма Палић ове године представља по избору селектора Нила Јанга… »

Марадона хвали Енглезе: Више не набијају лопту..

Мондо 26.06.2018
"Ти момци подучавани су на начин на који Енглеска то раније није радила. Они не набијају лопту преко пола терена. Не, они желе да изађу на терен и играју", рекао је Марадона. Легендарни бивши аргентински фудбалер Дијего… »

Како до два Вибер налога на истом телефону

Мондо 26.06.2018
Многи корисници имају проблем због тога што на Дуал СИМ телефону немају два Вибер налога. Ево једног од могућих решења. Ако немате неки од новијих телефона, који омогућавају да имате више налога по истој апликацији… »

Нове Гоогле Мапе доступне у Србији + шта је ново

Мондо 26.06.2018
Још увек нема јавног превоза за Србију, али нове Гоогле Мапе изгледају боље и лепше. Ако користите последњу доступну верзију Гоогле Мапс апликације (в9.80.2) могуће је да сте добили најновије ажурирање, које потпуно мења… »

Јокановић појачање за Премијер лигу нашао у Тузли

Мондо 26.06.2018
Млади играч тузланске Слободе је близу трансфера у Фулам. Едис Смајић (18), везни тузланске Слободе, своју каријеру могао би наставити у Енглеској. Како је пренео "Тхе Сун", интерес за Смајића је показао лондонски Фулам који са… »

Страшно: Свака трећа млада особа пробала је дрогу

Мондо 26.06.2018
Скоро 30 одсто младих пробало је неку врсту дроге, а више од половине њих било је у ситуацији да им је дрога понуђена. Фото: МОНДО/Бојана Зимоњић Јелисавац Дрога је свуда око нас, пробало је скоро 30 одсто младих, понуђена… »

Бразилци самоуверени: Спремни смо за Србију

Мондо 26.06.2018
Селектор Бразила Тите и капитен Миранда исказали респект према Србији, али имају јасан циљ. А и свесни су да би била национална трагедија да Бразил, којим случајем, не оде даље. Каже и да не калкулишу како би избегли Немце… »

Фанови Кардашијанки ће бити одушевљени!

Мондо 26.06.2018
Домаћи фанови коначно ће бити у могућности да понесу најновији модел ИЕЕЗИ БООСТ 350 В2. Светски хит стиже у Србију 30. јуна! Нови албум - нови модни тренд! Само неколико недеља након што је издао актуелни ЦД, познати репер… »

ММР вакцине у Ниш стижу у току дана!

Мондо 26.06.2018
Дом здравља у Нишу тренутно не располаже ММР вакцином (против морбила, заушки и рубеоле), али Министарство здравља доставиће до краја дана овој установи 1.000 доза вакцине. Фото: МОНДО/Бојана Зимоњић Јелисавац Надлежни у… »