Извор: Суботица.цом архива вести 29.06.2018

Ухапшен због претњи путем Фејсбука

Суботица.цом 29.06.2018
Суботичка полиција ухапсила је Д. Л. (1999) из Суботице, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање сигурности. Како се наводи у саопштењу Полицијске управе Суботица Д.Л. се терети да је путем… »

Глумац Брајан Кокс добитник награде "Александар Лифка"

Суботица.цом 29.06.2018
Награду "Александар Лифка", коју Фестивал европског филма Палић додељује за изузетан допринос европском филму, поред великана Радета Шербеџије, ове године ће примити цењени европски и холивудски глумац Брајан Кокс. Глумац… »

Фестивал „Глас анђела“ вечерас отвара представа "Арт", сутра такмичење у етно певању

Суботица.цом 29.06.2018
Представом „Арт“ на сцени КУД „Дожа Ђерђ“ вечерас ће у Бајмоку почети четврти фестивал „Глас анђела—Тијана Јурић“. У суботу је такмичење у етно певању. Фестивал је посвећен трагично настрадалој… »

Временска прогноза за викенд

Суботица.цом 29.06.2018
Током сутрашњег дана, температура ће се кретати у распону од 12 до 28 степени, а дуваће умерен до јак, претежно северозападни ветар, брзином до 9 метара у секунди. Дан ће обележити ведро, сунчано и топло време. Јутарње… »

Храбро срце Даниела Будаиа престало је да куца

Суботица.цом 29.06.2018
Јутрос око 4 часа Даниел Будаи, ученик ОШ "Јован Микић", изгубио је борбу са тешким здравственим изазовима са којима се практично читавог, сувише кратког живота суочавао. Храбри Даниел (15) је, по речима најближих… »

Невреме у Суботици ломило дрвеће, кидало кровове, потапало улице и превртало возила

Суботица.цом 29.06.2018
Нешто пре 18 часова Суботицу је захватило невреме, јака киша праћена снажним ударима ветра. за само двадесетак минута на улицама града могле су се видети последице у виду сломљеног дрвећа, поплављених улица, али и… »

Привремена измена трасе линије 1А у суботу

Суботица.цом 29.06.2018
Због затварања Трга жртава фашизма, у суботу, 30. јуна, доћи ће до промене у траси линије 1А (Келебија општина-Ново насеље). У периоду од 8 до 14 часова, линија 1А саобраћаће на следећи начин: од стајалишта Лифка… »

Геронтолошки центар обележио четири деценије рада

Суботица.цом 29.06.2018
Геронтолошки центар у Суботици, једна од најуспешнијих установа у области социјалне заштите у нашој земљи, данас је обележио четири деценије рада. У значајан јубилеј Геронтолошки центар, настао на темељима претече… »

Хитну помоћ чешће контактирају старије особе због промењивог времена

Суботица.цом 29.06.2018
Од недеље, 1. јула, пацијенти којима је неопходан преглед лекара опште праксе у периоду дежурства, тачније суботом од 14 до 20 часова и недељом од 7 до 20 часова, као и празницима, јављаће се у амбуланту ИВ на Халашком… »

Представа "Шта ме снађе" померена за суботу

Суботица.цом 29.06.2018
Представа "Шта ме снађе", у којој главну улогу тумачи једна од наших најпопуларнијих глумица, Анђелка Прпић, предвиђена да се одигра вечерас на Летњој позорници, због лошег времена помера се за суботу. Услед лоших… »