Политика архива вести 29.06.2018

Скат: САД желе правду за породицу Битићи

Н1 Инфо 29.06.2018
Ни 19 година од убиства тројице америчких држављана Илија, Агрона и Мехмета Битићија српско тужилаштво још није подигло оптужницу против одговорних. Извор: Н1 То питање годинама оптерећује односе Србије и САД, а јуче је… »

Вечерње новости: Путин стиже 1. новембра у Србију

Бета 29.06.2018
Председник Русије Владимир Путин посетиће Србију 1. новембра, на дан ослободјења Београда у Првом светском рату 1918. године, пишу Вечерње новости. Лист у издању од суботе, 30. јуна, наводи да би поводом 100 година од… »

Амбасадор Скот: Србија и Косово добиће само оно што договоре дијалогом

Бета 29.06.2018
Србија и Косово добиће само оно што дијалогом договоре измедју себе, изјавио је данас амбасадор САД у Београду Кајл Скот. Упитан шта је максимум који Србија може да добије из разговора о решењу косовског питања, амбасадор… »

Вучић: Србија за веће активности у оквиру Дунавске комисије

Блиц 29.06.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Гордана Грлића Радмана, председника Дунавске комисије, која у Београду обележава 70 година од оснивања. Он је овом приликом истакао да је Србија заинтересована за… »

НАТО: Косово видно напредује али мора да ради на нормализацији односа са Србијом

Нови магазин 29.06.2018
Председник Парламентарне скупштине НАТО-а Паоло Али изјавио је данас у Приштини да НАТО види стварни напредак на Косову, али је оценио и да Приштина треба још тога да постигне, посебно на пољу нормализације односа са Србијом… »

СНС: Реаговати због претњи Вучићу

Данас 29.06.2018
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) позвао је данас надлежне државне органе да под хитно реагују и предузму законом прописане мере због претњи смрћу председнику Александру Вучићу које је, како је… »

„Отаџбина“: Лаж да Ристић прети убиством председника

Данас 29.06.2018
Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ саопштио је данас да је „гола лаж“ да посланик Славиша Ристић прети убиством председнику Србије уколико потпише свеобухватни мировни споразум са Приштином… »

Брнабић: Млади треба да нас натерају да будемо политички паметнији

Бета 29.06.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да млади у региону Западног Балкана треба да изврше притисак на политичке лидере, како би они били политички паметнији и активнији, јер ће то донети "велике ствари". "Ако будемо… »

Вучић покровитељ јубилеја "Радничког": Хвала Душану Ивковићу и представницима клуба на великој части

Блиц 29.06.2018
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са делегацијом Спортског друштва "Раднички", са којима је разговарао о обележавању стогодишњице постојања овог друштва. Он је прихватио предлог да буде… »

Михајловић: Онај ко на Видовдан дели Србе не мисли добро

Блиц 28.06.2018
Потпредседница Владе Зорана Михајловић изјавила је вечерас да онај ко је на Видовдан спреман да на Косову тражи издајнике међу Србима, да их дели и свађа, не мислим добро ни Србима, ни Србији, а најмање Косову. - Зато се… »