Извор: Нишке вести архива вести 17.07.2018

Пријава против манијака са спомен-парка Бубањ, мастурбирао пред децом и студенткињама

Нишке вести 17.07.2018
Један од родитеља М. Т. одмах је позвао полицију која се створила у трен ока, против њега је поднета прекршајна пријава. „Имали смо пријаву да се НН лице непристојно понашало у спомен-парку Бубањ. Полиција га је… »

У брусхалтеру носила сину дрогу у затвор?

Нишке вести 17.07.2018
У првом случају Нишлијка је покушала да унесе пет пакетића наркотика приликом посете сину Д.Д. (30) који робија због дроге. У четири пакетића била је популарна дрога „БУП“ тачније педесетак таблета бупренорфина док је у… »

Хуманитарна акција прикупљања одеће за Дом Душко Радовић

Нишке вести 17.07.2018
Једнодневна акција прикупљања одеће биће одржана у петак 20. јула од 15 до 19 сати у просторијама кафе галерије Парис Арт (улица Мије Петровића 4б). „Сви заинтерсовани суграђани који желе да помогну се моле да донирају… »

Наиссус Ниш: Насеље Шљака и још пар локација без воде због кварова

Нишке вести 17.07.2018
Због поправке оштећења биће прекида у снабдевању водом за житеље овог насеља до 15 сати, након чега се систем враћа у стање редовног водоснабдевања. Дошло је до квара на водоводној мрежи у селу Трупале, у улици Цара… »

Коначно! Брже и удобније до Старе планине

Нишке вести 17.07.2018
Стара планина као трећи по величини ски центар у Србији пружа бројне могућности како за рекреацију тако и развој сеоског туризма који са собом повлачи и буђење помало успаване привреде овог региона. За било какав развој и… »

Уклањање дивљих депонија годишње кошта колико изградња вртића

Нишке вести 17.07.2018
Градско веће града Ниша усвојило је програм уређивања и чишћења дивљих депонија, које су лоциране на територији свих пет градских општина. Њихово уклањање обављаће ЈКП Медијана у периоду од августа до новембра ове… »

Појефтинило прикључење на топловодну мрежу у Нишу

Нишке вести 17.07.2018
“По претходном ценовнику поједини прикључци на топловодну мрежу коштали су око миллион 346 хиљада динара. По новом ценовнику износ би био мањи 34 хиљаде, што није занемарљива сума. Параметри према којима се одређује… »

Пријем за учеснике Фестивала фолкора у Градској кући

Нишке вести 17.07.2018
Фестивал фолклора је почео, а Ниш је до петка домаћин фолклорцима из различтиих крајева света. Кроз наш град, И околоне општине, проћи ће више од пет стотина плесача из осам земаља, а добродошлицу у Ниш пожелели су… »

Градоначелник обишао клуб пензионера

Нишке вести 17.07.2018
У новом простору, чију је адаптацију и обнављање помогао Град, на 105 квадратних метара, створен је амбијент у коме ће наши настарији суграђани моћи да се друже, опусте, упознају, забаве, организују састанке и обављају… »

Николи Лазаревићу бронза на војвођанској „Златној рукавици“

Нишке вести 17.07.2018
После победе над репрезентативцем Грчке Алексиос Лоакемидисом, у полу финалу је на поене заустављен од представника Тајланда Паннон Баннапхона. Суботица је била домаћин најбољим младим боксерима од 09-15.07.2018.… »