Извор: Политика архива вести 30.07.2018

Даниловић: Још нисам свесна шта сам урадила

Политика 30.07.2018
Српска тенисерка Олга Даниловић изјавила је данас, поводом освајања првог ВТА турнира да још није свесна свог успеха, али да је спремна да се у потпуности окрене професионалној каријери. „Ово је велика ствар за мене. Мислим… »

Извршити безбедносну процену адвоката у осетљивим предметима

Политика 30.07.2018
Пуцањ у Мишу Огњановића је пуцањ у све адвокате у Србији, а једононедељним штрајком адвокати желе да скрену пажњу јавности на околности у којима раде и да се са ликвидацијама адвоката не сме наставити, поручују из… »

Овације за владаре Европе

Политика 30.07.2018
Хиљаде грађана поздравиле четвороструке узастопне прваке Старог континента „Делфини” на шампионском балкону. У лето 2001. на будимпештанском „Маргарет сигету” српски ватерполисти под заставом СР Југославије освојили… »

Хан о проширењу ЕУ: Квалитет пре брзине

Политика 30.07.2018
БЕРЛИН - Комесар ЕУ за преговоре о проширењу и политику суседства, Јоханес Хан, каже да 2025. година није предалека за земље које желе да се придруже Унији и истиче да суштинско спровођење за то нужних реформи изискује… »

ДС поднео предлог за разрешење Радете, не и захтев за седницу

Политика 30.07.2018
Демократска странка предала је предлог за разрешење Вјерице Радете (СРС) са функције потпредседника Скупштине Србије због недопустивог говора мржње, монструозних увреда и бола који је она нанела породици недужних жртава… »

Вучић: Хвала што сте најбољи

Политика 30.07.2018
„Четири пута заредом освојити европску титулу није само нека прича, већ прича о промени менталитета, победничког, у нечему на шта ми у Србији нисмо увек научили”, казао је председник наше земље у разговору са… »

У Кушадасију бачена запаљива течност на аутбус „Ласте”, нема повређених

Политика 30.07.2018
У турском летовалишту Кушадасију дошло је до инцидента, током којег је један гост хотела, у којем су се налазили српски туристи, бацио запаљиву течност на „Ластин” аутобус. Нико није ни повређен у инциденту, а нападач… »

Мугабе гласао на изборима у Зимбабвеу

Политика 30.07.2018
Хараре - Бивши председник Зимбабвеа Роберт Мугабе гласао је данас први пут после 40 година, а да његово име није било на гласачком листићу на изборима у тој земљи. Тешко ходајући 94-годишњи Мугабе подигао је своју песницу… »

У Француској усвојен закон о забрани мобилних телефона у школама

Политика 30.07.2018
ПАРИЗ- Француски парламент усвојио је данас закон о забрани употребе мобилних телефона у основним школама, што је предизборно обећање француског председника Емануела Макрона. Закон забрањује употребу мобилних телефона… »

Откривене лабораторије за марихуану у Аустрији и Србији

Политика 30.07.2018
У заједничкој акцији Службе за борбу против организованог криминала, Полицијске управе у Новом Саду и аустријске полиције, откривене су три лабораторије за узгој марихуане у вештачким условима, две у Аустрији и једна у Србији… »