Извор: Пресс архива вести 30.07.2018

Миљана први пут пред камерама после породјаја! Ево зашто је дозволила да Иван ипак види дете! (фото) (видео)

Пресс 30.07.2018
Миљана Кулић стала је пред камере Пинк телевизије и у данашњој емисији ‘Премијера Викенд Специјал’ по први пут после породјаја дала интервју новинару Немањи Вујичићу. Миљана је рекла да се осећа одлично и да је… »

Фанови осуђују чабаркапу за насиље над александром: Ријалити звезда тврди да је Александрова жена покушала да сакрије…

Пресс 30.07.2018
Александру Суботић наводно је напао бивши партнер и отац њене малолетне ћерке, Александар Чабаркапа. Ријалити звезда тврди да јој је бивши дечко нанео телесне повреде, а случај је одмах пријавила полицији. Након што је… »

"Београђани, поздравите ватерполисте и Олгу на 'Балкону'"

Пресс 30.07.2018
Ватерполисти Србије и 17-годишња српска тенисерка Олга Даниловић прославиће своје успехе на балкону Скупштине Београда у понедељак увече. "Ово је традиционална прослава која представља додатни мотив спортистима када се… »

Одлазак легенде! Умро Оливер Драгојевић

Пресс 30.07.2018
Легендарни певач Оливер Драгојевић преминуо је јутрос у пет сати у сплитској болници у 71. години, годину дана након што му је дијагностификован канцер. Драгојевић је легенда хрватске музичке сцене, а преминуо је годину дана… »

Шок у програму уживо! Била сам на рођендану Слобине маме: Луна открила истину!

Пресс 30.07.2018
Блогерка Луна Ђогани нашла се у жижи јавности након афере коју је имала са певачем Слободаном Радановићем. Наиме, она је током ријалитија “Задруга” започела везу са ожењеним мушкарцем, а ствар се додатно… »

Андреана Чекић оплела по Саши видићу: Цеца ти је помогла да се не угушиш у свом измету!

Пресс 30.07.2018
Андреана Чекић и Саша Видић не престају да се "кољу" у медијима и по друштвеним мрежама, а овога пута пале су најтеже речи до сада. Након што ју је он извређао, она му је узвратила истом мером. Модни креатор певачицу… »

Сандру Африку полиција у Цириху изула на контроли, она полудела! (видео)

Пресс 30.07.2018
Сандра Африка имала је непријатну ситуацију на аеродрому у Цириху. Наиме, како сазнаје Телеграф, полиција је након контроле изула певачицу, тако да је на себи, уместо патика, на ногама имала навлаке. рпска секс-бомба била је… »

Слобу ћу увек волети: Луна проговорила о Радановићу, па открила да ли је опет заљубљена! (Фото)

Пресс 30.07.2018
Бивша учесница ријалитија Луна Ђогани одлучила је да проговори о свему што јавност највише занима у вези са Слободан Радановићем, својим љубавним паром из Задруге. "Ја сам таква особа, кад једном некога волим, а Слобу сам… »

Вељкова вереница објавила прву слику са Цецом и Лидијом: Све три у црним, уским хаљинама! (фото)

Пресс 30.07.2018
Богдана Родић овом је фотографијом изазвала велику пажњу на друштвеним мрежама. Вељко Ражнатовић и његова вереница Богдана Родић редовно исказују своју љубав на друштвеним мрежама, а кошаркашица се, како се чини… »

Луна Ђогани кратком поруком и преслатком сликом честитала Миљани што је постала мама! (фото)

Пресс 30.07.2018
Миљана Кулић цео дан прима честитке од бивших задругара, међу којима је и Лунина. Вест да је Миљана Кулић постала мајка здравог дечака Жељка, обрадовала је многе бивше задругаре са којима је темпераментна Нишлијка… »