Архива вести 14.08.2018

"Живот нам претворили у пакао": Хрватица и Бугарин брутално претукли геј пар у Белгији и то им није био први пут (фото)

Блиц 14.08.2018
Италијански цртач стрипова Мауро Падовани (47), који живи у Белгији, на Фејсбуку је објавио шокантне фотографије себе и свог мужа Томаса Фримена (59), снимљене након напада својих комшија, Хрватице коју су локални медији… »

ВИДЕО: Ливерпул пријавио свог најбољег играча полицији због коришћења мобилног током вожње

Радио 021 14.08.2018
Енглески клуб Ливерпул наводно је пријавио свог најбољег фудбалера Мохамеда Салаха локалној полицији јер је користио мобилни телефон док је возио. Видео који је објављен на друштвеним мрежама показује Египћанина како је… »

МСК: Купца траже у новом кругу

Вечерње новости 14.08.2018
Неизвесно да ли за МСК из Кикинде има заинтересованих инвеститора или чекају још нижу почетну цену за партнерство. У првом позиву праг био 38,5 милиона евра, у другом 20,4 милиона евра. ЗВАНИЧНО ће се знати данас, јер је то… »

Скопље: Послао ћерку на море службеним аутомобилом, па смењен

РТС 14.08.2018
Влада Македоније разрешила је дужности директора полиције Лазара Велковског због злоупотребе службеног возила. Министри су прихватили предлог за смену директора Бироа за јавну безбедност, коју је затражио министар унутрашњих… »

Сутра рок за плаћање трећег квартала пореза

Ритам града Кг 14.08.2018
Рок за плаћање пореза на имовину физичких лица за трећи квартал истиче сутра. Редовним и благовременим измиривањем пореза обвезници избегавају обрачун и наплату законом прописане камате због кашњења уплата.… »

Шта се данас десило с БГ берзом?

Б92 14.08.2018
Београдска берза престала је привремено са радом из техничких разлога, а директор берзе Синиша Крнета каже да ће већ у среду бити настављено редовно трговање. "Имали смо техничке проблеме и у таквим ситуацијама… »

Србија и Косово: Карте на столу

BBC News 14.08.2018
Предлог да се Косово подели изазвао је напетости међу Србима и Албанцима, а онда налетео на зид у виду Ангеле Меркел. Идеја о подели Косова је дуго била у запећку, али сада се вратила на велика врата као званичан став Београда… »

Вулин оплео по опозицији: Криминалци су у затвору, а не на власти као у време ДС

Курир 14.08.2018
Покрет социјалиста у данашњем је саопштењу констатовао да Србијом више не владају криминалне групе, а коментаришући захтев Демократске странке да министар унутрашњих послова поднесе оставку због "невиђене ескалације… »

ПСГ: Само демократске власти у Београду и Приштини моћи ће да постигну демократски договор

Бета 14.08.2018
Председник Покрета слободних градјана (ПСГ) Саша Јанковић оценио је данас да "на етнички испреплетаном Балкану" једино демократска и европска будућност значи мир и просперитет за људе и да политика председника Србије… »

Криза лире не погађа Србију

Данас 14.08.2018
Пад турске валуте за 40 одсто може значити јефтиније летовање и шопинг за српске туристе За ово лето је касно, али већ следеће године летовање у Турској могло би бити много јефтиније него ове године захваљујући огромном… »