Извор: Трачара архива вести 14.08.2018

Драма на наступу Маие Беровић: Обезбеђење је једва спасило

Трачара 14.08.2018
Маиа Беровић је синоћ направила одличан наступ на језеру Модрац, али је све прекинуло неочекивано невреме. Како преносе домаћи медији, у једном тренутку се спустио јак пљусак, а ветар је почео да дува невероватном брзином… »

Линдсаи Лохан се извинила због коментара о злостављаним женама

Трачара 14.08.2018
Америчка глумица Линдсаи Лохан извинила се због своје изјаве о покрету присталица пријављивања сексуалног злостављања #МеТоо. Она је последњем интервјуу за Тимес рекла да жене које проговоре о сексуалном узнемиравању… »

Рада Манојловић: Хариса сам изабрала јер је згодан као ја

Трачара 14.08.2018
Рада Манојловић годинама важи за певачицу која осваја музичку сцену и гласом али и стасом. Она признаје да има високо мишљење о себи, али и да је због тога изабрала Хариса Берковића за дечка јер је и он згодан. “Осећам… »

Бритнеи Спеарс обележава 20 година хита ‘…Баби Оне Море Тиме’

Трачара 14.08.2018
Када јој је легендарни текстописац Макс Мартин пустио демо песме …Баби Оне Море Тиме, Бритнеи Спеарс је одмах знала да ће то бити хит. Но, тешко да је у том тренутку могла да сања да ће јој она обележити каријеру и бити… »

Карлеуша спрема модну линију у Кини?

Трачара 14.08.2018
Неколико дана пред прославу 40. рођендана, Јелена Карлеуша отпутовала је у Кину, где тренутно борави њен супруг Душко Тошић, а како Трачара ексклузивно сазнаје, певачица неће само одмарати са породицом, већ ће имати и… »

Након уцене Евровизија ће се ипак одржати у Израелу

Трачара 14.08.2018
Иако је Израел ове године однео убедљиву победу на Евровизији, већ неко време се бојкутује одржавање овог музиког фестивала у тој земљи због безбедностног стања. Међутим, и након финансијске уцене, Евровизија ће се… »

Ницки Минај објавила заводљив спот за ‘Гања Бурн’

Трачара 14.08.2018
Ницки Минај доминира музичким топ листама својим новим албумом Qуеен. А након дугог чекања, коначно је објавила и свој нови спот. У питању је видео за песму Гања Бурн. Спот потписују Март Алас и Марцус Пигготт, а у њему… »

Прочитајте дневни хороскоп за уторак, 14. август 2018. године

Трачара 14.08.2018
Данашњи уторак протиче у ритму који преовладава целе ове седмице, дакле егзактних аспеката нема, еклипсе смо прегурали, време је за неке мале ствари које чекају да се заврше, да ли је то уређење дома или одлазак у салон… »