Извор: иКрагујевац архива вести 19.08.2018

Крагујевац: Радови у пуном јеку, погледајте где! (фото)

иКрагујевац 19.08.2018
Радови на изградњи и комуналном опремању нове индустријске зоне Собовица - Лужнице у пуном су јеку. Пројекат од националног значаја заједно реализују Република Србија и Град Крагујевац. Приступна саобраћајница „Југ" у… »

Фијат отвара врата, крај одмора за раднике

иКрагујевац 19.08.2018
Компанија "Фијат Крајслер аутомобили" (ФЦА) у Крагујевцу ће у понедељак, 20. августа, наставиће производњу након тронедељног колективног годишњег одмора. Запослени у крагујевачком Фијату били су на летњем… »

Данас сунчано и топло, већ сутра преокрет!

иКрагујевац 19.08.2018
У Србији ће данас и наредних дана бити претежно сунчано и топло до 34 степена. Средином дана и после подне уз локални развој облачности очекују се пљускови са грмљавином, углавном у брдско-планинским пределима. Дуваће… »

Он је полицајац чији је аутомобил запаљен!

иКрагујевац 19.08.2018
У суботу ујутру, у насељу Бресница горео је аутомобил крагујевачког полицајца у његовом дворишту. Аутомобил је марке Опел астра, а повређених, на сву срећу, није било. Опел астра, подсетимо, планула је око 4 сата ујутру, у… »

Умало их убио рој стршљена: Дошли код баке и деке за викенд, доживели драму!

иКрагујевац 19.08.2018
Драгану Анђелковић (12) и њеног брата од стрица Страхињу Анђелковића (12) умало је убио рој стршљена када су кренули да са испаше врате краве у шталу. Драма се одиграла у петак увече у селу Стари Глог код Светог Илије… »

Покушајте: Чешка нуди посао за 2.000 радника из Србије!

иКрагујевац 19.08.2018
Чешка тражи наше раднике. Чешка Привредна комора почиње да прима пријаве за раднике из Србије након што је Влада те земље одлучила да убрза процес запошљавања страних радника, јавила је данас чешка национална… »

Све се отело контроли, деца сада намерно нестају: Нова бизарна игрица кружи интернетом! Родитељи, ово ће вам направити пакао…

иКрагујевац 19.08.2018
Нова опасна игра појавила се на друштвеним мрежама, а она подразумева да тинејџери оду од куће на минимум 48 сати, како би забринути родителији пријавили њихов нестанак! Друштвене мреже опет су се показале као погодно тле… »

Нису ни свесни: Возачи свакодневно праве овај прекршај, а казна је од 5.000 динара!

иКрагујевац 19.08.2018
Возачи би због овог прекршаја могли да плате казну од минимум 5.000 динара! Многи возачи, неки из незнања, други због бахатог понашања, возе крајњом левом траком на ауто-путу која служи само за претицање. Свађе, псовке… »

Дневни хороскоп за 20. Август: Ован пуца од енергије, Бик ужива у љубави, а Девица је изгубила миран сан

иКрагујевац 19.08.2018
ОВАН ПОСАО: Повољан је период за почетак неког новог посла. Неко од мушких сарадника ће вас у томе и подржати. ЉУБАВ: Емоције које сте имали према старом партнеру се полако гасе. Можете да очекујете шансу за неко сасвим… »

Најновија вест: Саобраћајна незгода у Крагујевцу

иКрагујевац 19.08.2018
Како иКрагујевац сазнаје догодила се саобраћајна незгода у насељу Вучковица. До незгоде је дошло између два возила. У овом делу града тренутно је успорен саобраћај. Ускоро опширније.… »