Извор: Глас Западне Србије архива вести 05.09.2018

Променљиво облачно, биће кише и грмљавине

Глас Западне Србије 05.09.2018
У већем делу Србије ће бити променљиво облачно време с кишом и локалним пљусковима с грмљавином, а на истоку углавном суво уз дуже сунчане периоде. Дуваће слаб и умерен, северозападни и западни ветар, на истоку земље… »

Јако невреме праћено градом захватило Горњи Милановац

Глас Западне Србије 05.09.2018
Горњи Милановац - Јако невреме је синоћ захватило подручје око Горњег Милановца. У том подручју пао је и град. Град величине лешника забелео је села Неваде, Грабовица, Горња Врбава, Враћевшница, наводи сајт Б92.нет. ГЗС… »

Анђелковић: Граница на Ибру решење за КиМ

Глас Западне Србије 05.09.2018
Некадашњи председник Извршног већа Косова и Метохије Зоран Анђелковић изјавио је данас да се залаже за разграничења Срба и Албанаца, а да граница треба да буде повучена на реци Ибар, а не на Копаонику. "Мислим да је… »

Вељо Илић представља нову организацију: Србија никад није могла да направи резултат без јаке деснице

Глас Западне Србије 05.09.2018
Када је пре десетак дана председник Нове Србије Велимир Илић најавио да ће средином септембра бити представљена нова десница на политичкој сцени Србије, у којој ће саветодавну улогу имати књижевник Матија Бећковић и… »

Стојанова старлета перјаница напредњака!?

Глас Западне Србије 05.09.2018
Чачак - Нико није ни сањао да писац можда најогавнијих текстова о многим људима у граду на Морави, и перјаница Стојана Марковића, директор, најближи сарадник и противник напредњачког режима до сржи, тек тако преко ноћи… »

Нови милиони стигли у градску касу! Извршен ребаланс буџета

Глас Западне Србије 05.09.2018
Чачак – У градску касу из Владе РС пристигло је 150 милиона динара, па је данас на 69. седници градског већа извршен ребаланс буџета града. “Морали смо извршти ребалнс, поред средстава које смо примили од држве… »

Голија: поклекла стара кућа знања у Ћериманима

Глас Западне Србије 05.09.2018
Голија – Многи од нас потекли смо на једном а живот проводимо на другоме месту, али се навек враћамо тамо, ка своме источнику. Уосталом, Чачанин Синиша Пуновић забележио је у свом роману „Србија које нема” да нико… »

У недељу хуманитарни турнир у малом фудбалу

Глас Западне Србије 05.09.2018
Чачак – У недељу ће на игралишту Месне заједнице “3. Децембар” бити одржан хуманитарни турнир у малом фудбалу, политичких партија, медија и удружења. Организатор турнира је удружење грађања “Чачак мој… »

Вулин сутра у ФАП-у

Глас Западне Србије 05.09.2018
Прибој - Министар одбране Александар Вулин обићи ће сутра предузеће "ФАП корпорација" а.д. у Прибоју. Том приликом министар ће потписати уговор и преузети новопроизведена возила за потребе Војске Србије. Иначе, прибојски ФАП… »

Нови термини корективне гимнастике у Соколани

Глас Западне Србије 05.09.2018
Чачак – Од 03.09. Центар корективне гимнастике “Соколана” своје тренинге ради у новим терминима по групама како је наведено у распореду на слици. После дужег реновирања сале од понедељка је центар наставио са радом… »