Извор: Вечерње новости архива вести 05.09.2018

Танки докази: Двојица Руса оптужена за покушај убиства Скрипаља

Вечерње новости 05.09.2018
Руси о наводним тровачима у Лондону. МОСКВА ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА Објављене фотографије и имена људи за које британска полиција мисли да су отровали бившег пуковника Главне обавештајне управе, двоструког шпијуна Сергеја… »

Напето на аеродрому у Њујорку: Из авиона у карантину 12 путника пребачено у болницу (фото)

Вечерње новости 05.09.2018
Најмање 12 људи пребачено је у болницу из авиона компаније "Емирејтс" који је стављен у карантин по слетању на аеродром у Њујорку након што су се неки од путника пожалили на здравствене проблеме. Најмање 12 људи… »

Надал: Не знам како сам освојио други сет; Тим: Тенис је окрутан

Вечерње новости 05.09.2018
На мрежи сам му рекао да ми је жао и да је одличан играч - каже Рафа. Нисам заслужио да изгубим, али је неко морао - прича Доминик. ДВА можда и најјача бицепса светског тениса обарала су руке скоро пет сати, а Рафаел… »

Настасић пошао Лукиним стопама: Нећу са овим селектором

Вечерње новости 05.09.2018
Не желим да будем део ове селекције са овим тренерским тимом. Видећемо шта ће се догодити у будућности – рекао је млади штопер. ПРОГОВОРИО је и Матија Настасић. Штопер за кога је Младен Крстајић рекао да "га душа боли… »

Нова бахатост Приштине Полиција тврди да Ђурићу није био забрањен улаз на КиМ; Директор: Жао ми је што Албанце…

Вечерње новости 05.09.2018
Директор Канцеларије за КиМ нешто после 15.00 часова враћен са административног прелаза, иако је његова посета, како истичу у Канцеларији за КиМ, "уредно најављена". Косовска полиција демантује. Директор Канцеларије за КиМ… »

РХМЗ упозорава: У наредна два сата киша и пљускови широм земље

Вечерње новости 05.09.2018
Републички хидрометеоролошки завод најавио је да би у наредна два сата у већем делу Србије, али и појединим деловима Београда могло бити обилније кише. БЕОГРАД - Републички хидрометеоролошки завод најавио је да би у наредна… »

Бела кућа негира наводе из Вудвордове књиге да је Трамп опасно неупућен лидер

Вечерње новости 05.09.2018
Бела кућа одбацила је наводе из књиге америчког истраживачког новинара Боба Вудворда у којој је председника САД Доналда Трампа описао као лидера опасно неупућеног у светска питања. ВАШИНГТОН - Бела кућа одбацила је наводе… »

Улазе у Бор, а сада иду на "Чукару пеки"

Вечерње новости 05.09.2018
Кинеска компанија "Зиђин" која је изабрана за стратешког партнера борског басена заинтересована и за власништво "Невсуна". Понудили 1,41 милијарду долара за све акције канадског гиганта. КАНАДСКА компанија "Невсун", власник… »

На слободи, али чека робију: Сара Видак осуђена на четири месеца затвора

Вечерње новости 05.09.2018
Београђанка Сара Видак (20) осуђена на четири месеца затвора због напада на прекршајног судију у Котору. Укинут јој притвор до правоснажности пресуде. У среду изашла из Спужа где је била 23 дана. БЕОГРАЂАНКА Сара Видак… »

Објављен списак послодаваца који запошљавају "на црно"

Вечерње новости 05.09.2018
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања објавило је на свом сајту списак са именима 21 послодавца код којег су затечена лица на раду "на црно" БЕОГРАД - Министарство за рад, запошљавање, борачка и… »