Извор: Вечерње новости/Београд архива вести 05.09.2018

Несрећа у центру Београда: Две особе повређене у судару трамваја и аутомобила

Вечерње новости 05.09.2018
Две особе лакше су повређене у судару трамваја и путничког возила у Улици краљице Марије. БЕОГРАД - Две особе лакше су повређене у судару трамваја и путничког возила у Улици краљице Марије. Несрећа се догодила око 7.30… »

Ноћ у Београду: Троје повређених у три удеса

Вечерње новости 05.09.2018
Хитна помоћ имала је ноћас 105 интервенција од којих 12 на јавном месту, а три особе повређене су у три удеса, док је једна особа повређена услед пада са висине. БЕОГРАД - Хитна помоћ имала је ноћас 105 интервенција од којих… »

После погибије радника Ђорђевић: Кривичне пријаве против извођача и подизвођача радова у Кнеза Милоша

Вечерње новости 05.09.2018
Говорећи о градилишту у Улици Кнеза Милоша, министар каже да ће се тек видети да ли ће се поднети кривичне пријаве и против лица која су била задужена за безбедност и заштиту на раду. Министар за рад Зоран Ђорђевић је… »

Општина Земун нуди Камендин житељима Новоградске

Вечерње новости 05.09.2018
Стигао предлог о привременом смештају житеља дела Новоградске улице чије су куће оштећене због клизишта. Додатни проблем у улици праве теретњаци и аутобуси који пролазе и растресају тло. СТАНАРИ дела Новоградске улице у… »

Београдске приче: Некадашње варошко лето, купалиште и лубенице

Вечерње новости 05.09.2018
Као што данашње Савско језеро окупља Београђане, тако су предратни житељи престонице уживали на речним обалама. Ове фотографије данас гледамо захваљујући ентузијасти Аци Симићу. Нове генерације стално живе у убеђењу… »

Нушићу опет изливају штап!

Вечерње новости 05.09.2018
Расписан тендер за хитне интервенције на градским статуама и бистама на захтев Завода за заштиту споменика културе. До почетка 2019. године биће очишћене и сређене камене и бронзане површине где је то потребно. ЗАВОД за… »

Вождовац: Ђаци и даље ван учионица

Вечерње новости 05.09.2018
Родитељи ученика ИИИ-4 ОШ "Змај Јован Јовановић" одлучни у намери да не пуштају децу на наставу док се учитељ Никола Спасојевић, који је водио децу у другом разреду, не врати на старо радно место. УЧЕНИЦИ одељења ИИИ-4… »

Аутобусима још са старих перона БАС

Вечерње новости 04.09.2018
Док се не сагради објекат на Новом Београду, на путовања ће се кретати са досадашње станице у центру. Зидање нове зграде прекопута "бувљака" почиње у првој половини 2019. БЕОГРАДСКА аутобуска станица ће, у складу са… »