Извор: Пресс архива вести 19.09.2018

Испалио два хица у ММА борца Ово је осумњичени за убиство Радоша Јоксимовића

Пресс 19.09.2018
Крагујевачка полиција ухапсила је А. М. (22) осумњиченог да је синоћ убио двадесетседмогодишњег ММА борца Радоша Јоксимовића. Фото:Блиц Сумња се да је А. М. носећи заштитну мото кацигу на глави, синоћ у вечерњим… »

Језиве поруке на зиду и Смрт Четири жене се убиле за 24 сата, на зиду порука: Сад вам је смешно, али неће бити...

Пресс 19.09.2018
Након што су мајка и ћерка из Сјенице прекјуче заједно отишле у смрт, пререзавши вене жилетом у породичној кући у Сјеници, Србију је јуче потресла идентична трагедија. Мајка и ћерка убиле су се у свом стану у Жаркову… »

После трудница и породиља, закон оштетио и родитеље болесне деце: Или накнада за боловање или за негу, оба не може

Пресс 19.09.2018
После трудница и породиља, против Закона о финансијској подршци устали су и родитељи оболеле деце. Од пре неколико недеља морају да бирају да ли ће користити накнаду за боловање или додатак за негу болесног члана породице… »

Хероји, Србија је уз вас! Поред Душана нову шансу за живот добило још осморо малих бораца

Пресс 19.09.2018
Влада Србије је на јучерашњој седници донела одлуку да уплати око 250.000 евра (29.663.000 динара) за лечење осморо болесне деце: Анђела Јанковић (15), Петар Петровић (6), Филип Рикић (5), Петра Зарбоол (7), Слобода… »

ВхатсАпп ускоро брише податке корисника, обезбедите чување на време

Пресс 19.09.2018
ВхатсАпп ће многима ускоро да закомпликује живот. Наиме, позната апликација за чет се спрема за велику промену која би многима могла да упропасти дан. Фото:Б92 Бројни корисници ВхатсАппа добили су упозорење у вези са… »

Малолетници тероришу естраду!

Пресс 19.09.2018
Нови вид криминала почиње све више да преплављује друштвене мреже, а деца која су тек кренула у средњу школу свесно или несвесно почињу да се баве сајбер криминалом, а да при томе не одговарају за последице које начине… »

Лоциране вође озлоглашеног клана Променили идентите, пресадили косу, али их ипак одао снимак са јутјуба и тајни телефонски…

Пресс 19.09.2018
Вође озлоглашеног "кавачког клана", Радоје Звицер и Слободан Кашћелан, лоцирани су у Немачкој. Фото:Блиц До ове информације дошла је полиција из Црне Горе, која је потом убрзо контактирала са полицијом ове земље како би… »

Сања открива: Ана је повраћала сат времена због смрти оца!

Пресс 19.09.2018
Интернет је препљавен вешћу да је Ани Кораћ изненада преминуо отац Мићко, а ова тужна новост погодила је, како њене фанове, тако и њене блиске пријатеље. Новопечена певачица и бивша задругарка Сања Станковић, блиска… »

Нови секс скандал Шака Полументе! Бивша учесница Парова показала поруке које јој шаље! (фото)

Пресс 19.09.2018
Александра Васиљевић, бивша учесница ријалитија Парови и фитнес инструкторка, јавила се емисији Ексклузив Тв Прва и показала поруке које јој ноћима шаље Шако Полумента. Спопада ме на Вајберу, пише ми ноћу. Човек има 100… »

Каћа Живковић бацила око на Стефана Живојиновића: Волела бих да будем Бренина снајка!

Пресс 19.09.2018
Катарина Живковић никако да се скраси, а након бурних романси које је имала у прошлости сада је открила у загрљају каквих момака би волела да буде. Звезда "Гранда" је изјавила да јој се јако допадају мушкарци попут Стефана… »