Балкан архива вести 24.09.2018

Евростат ојадио Хрватску: Нов извештај показао Хрватима колико су ниско међу земљама ЕУ

Курир 24.09.2018
Евростат сваке године објављује велики извештај "Регионали годишњак", а ових дана је изашло и издање за 2018. годину, у ком се на више од 200 страница детаљно анализирају подаци у свим статистичким регијама држава… »

Вијести сазнају: Бомба у центру Бара била намењена Ђуровићу! 4 особе ухапшене!

Курир 24.09.2018
Црногорска полиција тврди да зна ко је поставио експлозивну направу на главној саобраћајници у Бару крајем августа, а Вијести незванично сазнају да је бомба била намењена Јовану Ђуровићу и да су због сумње да су планирали… »

Ко заговара српски Мајдан?

Вечерње новости 24.09.2018
Деловањем кроз Канцеларију високог представника (ОХР), али и посредством својих дипломатских представништава, инострани центри моћи у БиХ, у сарадњи с локалним службама безбедности, спроводе широк спектар активности са… »

Интервју Лука Петровић: Визија мене и мојих сарадника је Требиње - град са 50.000 становника

Вечерње новости 24.09.2018
Градоначелник Требиња Лука Петровић у интервјуу за „Новости“ каже да у његовом граду данас владају политички мир и слога и да нема више ружних слика као што је то било до октобра 2016. године. У Требињу данас владају… »

Наваљни поново у притвору

Слободна Европа 24.09.2018
Руски опозициони лидер Алексеј Наваљни притворен је због наводног кршења закона о јавним окупљањима, наводи његов сарадник. Леонид Волков саопштио је јутрос на свом Твиттер профилу да је Наваљни одведен у полицијску… »

Црна Гора: Рад до гроба

Вечерње новости 24.09.2018
У ЦГ се не стишава бура око измена и допуна Закона о Пензијско инвалидском осигурању. ПОРУКА Владе Црне Горе да неће повући нацрт закона о ПИО, којим се предвиђа да мушкарци убудуће у пензију иду са 67, а жене са 65 година… »

Херцег Нови: Ко ће купити хотеле под спором?

Вечерње новости 24.09.2018
Реаговање херцегновског адвоката поводом расписаног тендера за продају имовине компаније "Вектра Бока". Угоститељски комплекс "Игало" има судску забрану јер је у поступку реституције. КОМПАНИЈА "Вектра Бока" први пут је ставила… »

ДНС за бољи живот у Семберији и дистрикту!

Вечерње новости 24.09.2018
Демократски народни савез одржао трибине у Брчком, Бијељини, Угљевику и Лопарама уочи октобарских избора. Павић: Без снажне економије нема просперитета, нема запошљавања и нема останка младих у Српској. ВЕЛИКА… »

Широм света лове Крајишнике

Вести онлине 24.09.2018
На аеродрому у Прагу на основу хрватске интерполове потернице ухапшен је Србин из Бенковца Бранко Богуновић, (53) који већ 18 година живи и ради у Канади и има документа ове државе. Богуновић је ухапшен након што је са… »

'Мајмунске богиње' у Европи

Ал Јазеера 24.09.2018
Случајеви обољевања од 'мајмунских богиња', вирусног обољења за које тренутно не постоји вакцина, до сада су потврђени у Великој Британији. Министарство здравља Србије саопћило је да је наложило мјере појачаног надзора… »