Извор: Ало/Спорт архива вести 24.09.2018

Са Маракане стиже још један спорни моменат, и питање "Шта ћемо са овим, а партизановци"? (фото)

Ало 24.09.2018
Поред свих спорних и контроверзних момената и изјава, сада имамо и нову. Фудбалски клуб Црвена звезда пронашао је нови споран моменат са "вечитог дербија", а у питању је недосуђен пенал. Поготку Боаћија претходио је… »

Владимир Стојковић послао поруку овом сликом, а онда су га испрозивали као никада! (ФОТО)

Ало 24.09.2018
На Инстаграму је објавио фотографију "потписану" црним срцем. Шокирао је Владимир Стојковић све после 158 "вечитог" дербија Партизан - Црвена звезда (1:1). Голман Партизана је изјавио како се "Стиди што је Србин" и да ће да… »

Озбиљна ситуација! Ево шта све Стојковић мора да уради када покрене поступак за одрицање од српског пасоша! Брутално је!

Ало 24.09.2018
Голман Партизана и дугогодишњи репрезентативац Србије Владимир Стојковић најавио је да ће се данас одрећи српског пасоша! Голман црно-белих био је бесан после 158. дербија (1:1), јер је судија Грујић признао гол Боаћиа у… »

Огорчени! Дошли су да покраду Партизан! Звезда је већ освојила титулу!

Ало 24.09.2018
Председник Партизана Милорад Вучелић изјавио је да су црно-бели били доминантни у 158. вечитом дербију, одиграли бриљантан меч, али да је резултат (1:1) последица неких других околности. Партизан је повео голом Рикардеа… »

Дајте своје мишљење Да ли је Звездин гол регуларан? (анкета)

Ало 24.09.2018
Јавност у Србији је подељена. Из Партизана тврде да Ричмонд Боаћи није постигао гол у 158. вечитом дербију. Из Црвене звезде тврде да је нападач из Гане био стрелац у 73. минуту меча. Због тога вас и питамо, да ли је гол… »

Одржан хитан састанак са Владимиром Стојковићем Ево шта каже управа Партизана поводом случаја "Срамота ме што сам Србин"

Ало 24.09.2018
Фудбалски клуб Партизан огласио се саопштењем после исхитрене изјаве голмана црно-белих Владимира Стојковића након меча са Црвеном звездом где каже да ће да се одрекне српског пасоша. Голман Партизана се дан после 158… »

Најбоља камера Решена дилема! Овај успорени снимак показује да ли је Звезда дала гол Партизану! Процените сами (видео)

Ало 24.09.2018
Фудбалери Партизана и Црвене звезде одиграли су у недељу увече 1:1 (1:0), у 158. вечитом дербију. После корнера Бена у 73. минуту, Боаћи је шутирао главом, Владимир Стојковић је стигао да интервенише, али не на време, па је… »

Немиле сцене због бизарног разлога Ево како је дошло до масовне туче на северу, на снимку се види шта ради црногорски…

Ало 24.09.2018
Цела ситуација је крајње бизарна, јер је сукоб настао наводно кад су два навијача Спартака прескочила ограду и тражила дрес од фудбалере Звезде. Београдски 158. "вечити дерби" између Партизана и Црвене Звиезде (1:1), донео… »

Масовно злостављање Ово су навијачи урадили Стојковићу након дербија! (фото)

Ало 24.09.2018
Стојковић је био очајан после дербија, а онда се атмосфера загрејала и на друштвеним мрежама. Голман Партизана Владимир Стојоквић изјавио је после утакмице са Црвеном звездом рекао да ће се одрећи српског држављанства… »

Фудбалери црно-белих добили шта су заслужили Партизан премирао играче као да су победили у дербију

Ало 24.09.2018
Показали су жељу! Управа Партизана исплатила је данас фудбалерима премије за победу у 158. вечитом дербију, упркос томе што је утакмица против Црвене звезде завршена резултатом 1:1. Како је изјавио генерални директор Милош… »