Извор: Политика архива вести 24.09.2018

Вртић „Пчелица Маја” и једна кућа за рушење

Политика 24.09.2018
Стручњаци предложили и хитну поправку неколико стамбених објеката у Добановачкој и Новоградској улици. Мало језеро широко око 30 метара које се формирало испод темеља кућа у Добановачкој и Новоградској улици у Земуну само… »

Обнова Топличиног венца разгневила станаре

Политика 24.09.2018
Преуређење простора између Косанчићевог, Обилићевог и Зеленог венца је почело, а житељи овог дела града тврде да нису обавештени о томе. Ломљена коцка и гранитне плоче за мање од годину дана требало би да замене… »

ОПЕК и Русија одбили Трампа

Политика 24.09.2018
Захтев председника САД петро-картелу да „сместа” обори цену петролеума уз претње савезницима у Заливу, овог пута без ефекта. Ја не утичем на цену нафте. Колико знам тржишта су добро снабдевена. Не знам нити једну… »

„Ријалити се нигде не забрањује, па неће ни у Србији”

Политика 24.09.2018
Ријалити програми се не забрањују нигде, па неће ни у Србији, каже чланица Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливера Зекић и истовремено наглашава да европска и свака друга медијска регулатива која почива… »

Где се све крију отрови

Политика 24.09.2018
Поставка у Природњачком музеју осмишљена тако да уклони уврежене предрасуде о отровима и отровним створењима. Вековима се проносила легенда како је египатска краљица Клеопатра живот окончала тако што је пустила да је… »