Извор: Вечерње новости/Региони архива вести 24.09.2018

Кућа на добошу, али купца нема

Вечерње новости 24.09.2018
Одложена принудна продаја породичног имања челника војвођанских акционара. Веселин Мухадиновић кажњен због изјаве којом је нанео штету комбинату "Змајево" Веселину Мухадиновићу, председнику Савеза удружења акционара… »

Подршка Новог Сада породицама са децом

Вечерње новости 24.09.2018
Градоначелник Вучевић примио министарку Славицу Ђукић Дејановић. МИНИСТАРКА без портфеља Славица Ђукић Дејановић истакла је у Новом Саду да је износ који тај град издваја за подршку породицама са децом једнак буџету… »

Колектор - пут у будућност

Вечерње новости 24.09.2018
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у радној посети Врањској бањи. Пречишћавање отпадних вода један од услова за долазак страних инвеститора. ПОТПРЕДСЕДНИК Владе Србије и министар грађевинарства… »

У Месић три милиона евра

Вечерње новости 24.09.2018
Највреднија инвестиција у последњој деценији у Вршцу. Од седам километара дугог потока, уређује се 2,6 км. ПОТОК Месић више неће бити ругло и велики еколошки проблем Вршца, јер је у јулу почела дугоочекивана санација… »

Нови Сад: Без принудних управника

Вечерње новости 24.09.2018
У Новом Саду није завршена регистрација стамбених заједница. Непознат број зграда које нису изабрале управитеља. У РЕГИСТРУ стамбених заједница који води Републички геодетски завод, на територији Новог Сада су регистроване… »

Травар из Поморавља: Биљке берем где само птице певају

Вечерње новости 24.09.2018
Радован Милетић, старина од 80 лета, већ три деценије је најпознатији травар у Поморављу. Справља више од седамдесет врста чајева за разне тегобе. Близу му је осамдесет, а већ тридесетак година на Ртњу, у Кривом Виру… »

Нови Сад: Читачима у бусу књига на дар

Вечерње новости 24.09.2018
Новосађани од данас до четвртка имаће ретку прилику да их дарују издавачи. Јавни превоз личиће на покретне читаонице. УОЧИ регионалне књижевне конференције Боок Талк, која ће бити одржана 28. септембра на три локације… »

Пиротски "Тигар": Газда поштује запослене

Вечерње новости 24.09.2018
Представници "Декатлона" прогласили пиротски "Тигар" АД компанијом добре праксе. Пироћанци напредовали на социјалној лествици фирми у односу према радницима. ПРЕДСТАВНИЦИ "Декатлона", светског малопродајног ланца спортске обуће… »

Овца ојагњила четворке

Вечерње новости 24.09.2018
У домаћинству породице Марјановић из околине Пријепоља. Овакав необичан догађај не памте ни старији мештани. ЖИТЕЉЕ Лимске долине обрадовала је вест да је у домаћинству породице Марјановић из Велике Жупе код Пријепоља… »

Песмама против стреса

Вечерње новости 24.09.2018
Економиста Зоран Стојановић ужива у писању. ЛЕСКОВЧАНИН Зоран Стојановић је дипломирани економиста који сваки слободан тренутак користи да напише неку песму или причу, а у последње време посвећен је писању романа, и то… »