Региони архива вести 24.09.2018

Извођач радова за станове безбедњака познат за месец дана

ОК радио 24.09.2018
Изградња јефтиних станова за припаднике снага безбедности почеће за око месец дана, прво у Врању и Нишу, најавила је министарка Зорана Михајловић приликом посете Врањској Бањи. Министарство грађевине издало у четвртак… »

Данас наоблачење с кишом и падом температуре

Глас Западне Србије 24.09.2018
У Србији се данас ујутру на северу, пре подне у централним, а после подне и у осталим крајевима очекује наоблачење с кишом, јаким и олујним ветром и падом температуре. Најнижа температура од 10 до 16, највиша од 16 на северу… »

Штрајк у школама! Од данас скраћени часови

Прва 24.09.2018
Просветни радници незадовољи предлогом закона о платним разредима од данас у школама широм Србије држаће скраћене часове од 30 минута. Они такође најављују и радикализацију протеста, пишу "Вечерње новости". Просветари… »

Пиштољем-оловком ранио трудницу и још једну жену у Београду

Н1 Инфо 24.09.2018
Полиција је ухапсила 33-годишњег В.Д. због сумње да је покушао да убије две жене у Београду пуцајући из импровизованог пиштоља-оловке, саопштио је МУП. В.Д. је осумњичен да је у суботу увече, на аутобуском стајалишту… »

Министарка отворила радове на колектору (видео)

ОК радио 24.09.2018
Врање - Министарка грађевинарства Зорана Михајловић присуствовала је почетку радова на изградњи колектора за отпадне воде, који се у Врањској Бањи гради у оквиру програма са немачком развојном банком КфВ. Почетак радова… »

Нови Пазар: Осумњиченом за обљубу дјечака продужен притвор

Санџак пресс 24.09.2018
Виши суд у Новом Пазару, на предлог Вишег тужилаштва, одредио је притвор до 30 дана Н.Г. (60) због сумње да је обљубио дванаестогодишњег дечака, сазнаје радио Сто плус. Портпарол Вишег тужилаштва Асмир Меховић рекао… »

Продужен рок за склапање ДЕЦЕНИЈСКОГ репрограма

ИнфоКГ 24.09.2018
Због великог интересовања Крагујевчана, продужен је рок за склапање споразума о репрограму дуговања према градским предузећима, која су у Систему обједињене наплате, до краја октобра. Грађани су у прилици да у просторијама… »

Кривична пријава против општине Звечан због Сунчане долине

Политика 24.09.2018
ПРИШТИНА – Косовско министарство за околину и просторно планирање поднело је кривичну пријаву против општине Звечан због тога што није применила његов налог о обустави радова на изградњи насеља Сунчана долина које… »

Представа “Лепотица и звер” слави 50 рођендан

Југ пресс 24.09.2018
НИШ Јубиларно 50. извођење римејка представе Лепотица и звер, која је вишеструко награђивана, биће изведена данас, 24. септембра у Позоришту лутака у Нишу. Прилику да јубиларно издање ове представе виде имаће ученици… »

У Врању прегледан 551 пацијент

Југ пресс 24.09.2018
ВРАЊЕ Акција бесплатних превентивних прегледа, која је на нивоу Републике Србије, у недељу, одржана десети пут по реду, наишла је на одазив великог броја Врањанаца. У Здравственом центру у Врању прегледан је 551 пацијент… »