Извор: Спортски журнал архива вести 20.10.2018

Николић први пут против свог Спартака: Радоваћу се на крају, кад победимо

Спортски журнал 20.10.2018
„Ако вечити ривал киксне, ето нас!“. Трепери глас Немањи Николићу, центарфору Партизана, док говори о првој наредној утакмици, у реторици тренера – најважнијој: разумљиво, с друге стране црте биће Спартак, с посебним… »

Предраг Роган подсећа: Партизан не побеђује увек

Спортски журнал 20.10.2018
Спартак Ждрепчева крв сутра у Кули дочекује Партизан. Бод против Радника у Сурдулици унео је већу дозу самопоуздања играчима и учврстио добру атмосферу пред дуел са црно-белима. Не крију у табору тима са севера Бачке… »

Ђорић хвали Орлове: Нови тим, нови дух!

Спортски журнал 20.10.2018
„Из мог угла, ово такмичење требало је да послужи да подмладимо и покушамо да уиграмо тим, направимо помак ка квалификацијама за Европско првенство, али, урађено је више од тога“. Србија је на добром путу да такмичење… »

Макс: Да ли ће Модрић доживети судбину Савићевића, Панчева и Просинечког

Спортски журнал 20.10.2018
Хрватски медији се ових дана баве да ли ће Лука Модрић годину завршити са трилингом или покером трофеја. Или ће проћи као Дејан Савићевић, Дарко Панчев и Роберт Просинечки 1991. године. Лидер Реала и вицешампиона света… »

Ђорић о Крстајићу – Похвале и критика због Пријовића

Спортски журнал 20.10.2018
Питали смо Милована Ђорића и шта мисли о селектору... - И Младен Крстајић је показао да има харизму и идеју, наравно и ауторитет неопходан за вођење ових момака. Две победе и два ремија, реално су добри резултати, мада је… »

Александар Митровић најбољи играч Лиге нација

Спортски журнал 20.10.2018
Нападач Србије освојио највише гласова посетилаца Твитер налога УЕФА такмичења. Александар Митровић изабран је за најбољег играча досадашњег тока Лиге нација у анкети Твитер налога новоформираног УЕФА такмичења… »

Енглеско ћоше: Клоп на мукама

Спортски журнал 20.10.2018
Ливерпул, наредни противник Црвене звезде у Лиги шампиона, данас у Премијер лиги игра против Хадерсфилда. Британски медији преносе да тренер Јирген Клоп има много недоумица око састава с обзиром на здравствени билтен. Сигурно је… »