Друштво архива вести 08.12.2018

Патриотска "битка" гурманлуцима

Вечерње новости 08.12.2018
У култној београдској кафани "Павле Корчагин" сваке недеље спремају се јела земаља које не признају такозвано Косово. Ове недеље служе соломонски фишбургер, идућег викенда специјалитет са Мадагаскара. НЕОБИЧНА патриотска… »

Нови власник Прве телевизије и О2 ТВ

Вести онлине 08.12.2018
Компанија Антена група постигла је договор са предузетником Срђаном Миловановићем о преузимању 100% оснивачких права Антена групе у Србији и Црној Гори. Компанија Антена група је водећа медијска корпорација у југоисточној… »

Балада о морнару, његовом „оцу“ и читаоцима

Данас 08.12.2018
ДЕВЕТА УМЕТНОСТ Пола века након појављивања једног од најутицајнијих стрипова у историји 9. уметности, Корта Малтезеа Хуга Прата (заправо би се могло рећи да је он и један од главних криваца за скок овог медија из жутих… »

Другарица и ти често имате циклус у исто време? То није случајност! Ево о чему се ради...

Србија данас 08.12.2018
Ко би рекао... Знате оно када ви и најбоља пријатељица имате менструацију у исто време? И онда проведете сате кукајући једна другој којој је овај месец горе, коју више боли свака кошчица у телу и која је појела више… »

Уколико желите обиље и срећу, ово МОРАТЕ да урадите по фенг шуију пре Нове године!

Прва 08.12.2018
Закорачите с весељем у Нову годину и у нови начин живота, напуните се срећним и здравим енергетским појачањем! Ове технике чишћења учиниће чуда за вашу енергију, осећаћете се фантастично и имаћете фокус да… »

Приштина: Србија није сарађивала у истрази убиства Ивановића

Вести онлине 08.12.2018
Канцеларија главног косовског тужиоца саопштила је да Србија са њима "није сарађивала" на расветљавању убиства лидера ГИ СДП Оливера Ивановића. Тужилаштво је то саопштило након изјаве министарке правде Србије Неле… »

Г20: Чувари глобалног благостања или савез великих сила

Данас 08.12.2018
Тек окончан састанак Г20, на коме су се мерила руковања и погледи, показао је да је група консолидовала своје место као важан, ако не и најважнији светски центар моћи и управљања глобалном економијом. Неформални клуб од 19… »

Све више малолетних преступника

РТС 08.12.2018
Кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога прошле године пријављено је 1.590 починилаца. У односу на 2016. годину, за више од хиљаду је порастао број пријављених за неовлашћено држање… »

Манифестација Ледена шума отворена у Новом Саду

Данас 08.12.2018
Синоћ је у Дунавском парку, у Новом Саду свечаним програмом и традиционалним ватрометом, отворена трећа по реду манифестација Ледена шума. Публици су се у оквиру програма отварања представили најмлађи новосадски хокејаши… »

Цеца Ражнатовић одржала концерт у Косовској Митровици

Студио Б 08.12.2018
Српска певачица Светлана Цеца Ражнатовић одржала је данас у Косовској Митровици концерт у знак подршке Србима на КиМ. На концерту је био окупљен велики број грађана које ни хладно време ни киша нису спречили да дођу… »