Извор: Ало/Друштво архива вести 08.12.2018

Стефановић: Неуморно радимо да би сви грађани били безбедни!

Ало 08.12.2018
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић присуствовао је данас у Београду дружењу припадника Жандармерије са малишанима са Косова и Метохије, који бораве у посети Београду, и… »

Станарима нових зграда се пробудили са катастрофалним проблемом у становима! Најугроженији деца и старији!

Ало 08.12.2018
Проблеме ће имати бар до понедељка. Станари једне нове зграде у Новом Саду који су остали без гаса, затим и без грејања и струје, и тако ће, како им је речено, бити бар до понедељка, односно док се не обезбеди "атест за… »

Својим изјавама загрејала и осоколила Србе на Косову (фото)

Ало 08.12.2018
Ево шта се десава. Све је спремно у Косовској Митровици за дочек Ражнатовићеве и концерт српске мајке, бина се монтира, а грађани се окупљају. Цеца се из аутомобила којим стиже обратила народу са речима: - Прошли смо и… »

Овако су албански медији прокоментарисали Цецин концерт у Косовској Митровици (фото+видео)

Ало 08.12.2018
Не знају да броје! Концерт у делу града под називом Плоча, где се налази велики комплекс отворених спортских терена у склопу Универзитета у Приштини, измештеног у Косовску Митровицу обезбеђују припадници КФОР-а. Међу… »

Цеца је овом песмом почела концерт и обрадовала народ! Стотине Срба пева углас!

Ало 08.12.2018
Невероватно. Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић наступила је данас пред грађанима у Косовској Митровици, а више стотина људи ни киша није спречила да изађу на трг и и певају са њом углас. Концерт у делу града под… »

Данас су бесплатни лекарски прегледи, ево где можете да искористите прилику!

Ало 08.12.2018
У Београду, Новом Саду и Нишу данас се обављају бесплатни превентивни прегледи у војномедицинским установама. РТС наводи да су у нишкој војној болници прегледи почели у 8 часова, а гужве нема, јер се долази у заказаном… »

Никако ово не радите јер ћете проклети своје дете!

Ало 08.12.2018
Старац Пајсије који је живео на Светој Гори указује нам да људи које је неко од родитеља проклео увек у животу настрадају. Немојте дозволити да се тако нешто догоди па да се цели живот кајете и патите. Уколико родитељ… »

"Бог хоће да казни овај народ" Како су Тарабићи преварили Србе!

Ало 08.12.2018
Београдски публициста Воја Антонић, аутор књиге "Креманско непророчанство-историја једне обмане", раскринкава пророчанства најславнијих српских пророка Милоша и Митра Тарабића. Митар је увек долазио проти када би наумио да… »

Српском народу послала поруку! (фото)

Ало 08.12.2018
Цеца је на путу за Косовску Митровицу, ускоро би требало и да се придружи грађанима који је исчекују. Светлана Цеца Ражнатовић налази се на административној граници са Косовом и Метохијом. Певачица се наслмејана обратила… »

Преноси се врло лако Опасан вирус шири се Србијом! Ово је једини начин да избегнете заразу

Ало 08.12.2018
Ових дана се све више људи жали на стомачне проблеме, који се манифестују мучнином, повраћањем и дијарејом, а понекад и повишеном температуром. Др Невенка Димитријевић, специјалиста опште , објашњава шта да радите ако… »