Извор: Ноизз архива вести 08.12.2018

"Спасиоци рока" Грета Ван Флеет номиновани за најбоље нове хедлајнере и чак четири Гремија

Ноизз 08.12.2018
Светски медији називају их "спасиоцима рокенрола", а они се зову Грета Ван Флеет и овај незаустављиви квартет из околине Детроита подигао је праву буру на светској сцени оживљавањем истинског рокенрол звука. Њихов музички… »

Листа 41 захтева због којих "жути прслуци" не дају Француској да спава

Ноизз 08.12.2018
Нереди и протести у Француској не јењавају а "жути прслуци" су француским посланицима послали листу од 41 захтева у којима траже решавање проблема социјалне заштите, пензија, плате, инфраструктура, миграната... Према… »

Дневни хороскоп: Раку стиже заслужена награда, Ваги ништа не може да поквари дан

Ноизз 08.12.2018
Погледајте шта су вам звезде спремиле за данас. Партнер може бити од велике помоћи данас. Поверите му се ако имате неки проблем. Уживајте поподне са пријатељима и опустите се. Могуће су неке нове опције за напредак на послу… »

Отворена Пандорина кутија просвете

Ноизз 08.12.2018
Хрватски професори су ових дана стали на страну свог колеге Фрања Драгичевића који је у Чаковцу насрнуо на ученике који су га провоцирали. У Техничкој школи Чаковец прошле недеље професор је наводно ударио ученика који… »

10 најскупљих раса паса у 2018. години

Ноизз 08.12.2018
Представљамо десет најскупљих раса пса које постоје у свету. Узмите у обзир да цене могу варирати у односу на земљу у којој живите. Ловцхен преведено са немачког језика значи мали лав, и на први поглед, ова раса нема ништа… »

3 знака Зодијака која пролазе кроз пакао, а чека их феноменална 2019.

Ноизз 08.12.2018
Очекујте доста изазова уколико сте рођени у неком од ова три знака, али то не значи да је "крај света". Немојте се одупирати, прихватите овај период као време сазревања и брзо ће проц́и. А онда вас очекује предобра 2019… »

Прави и потпуно бизаран разлог зашто се женски циклуси синхронизују

Ноизз 08.12.2018
Знате оно када ви и најбоља другарица имате менструацију у исто време? И онда проведете сате кукајући једна другој којој је овог месеца горе, коју више боли свака кошчица у телу и која је појела више слаткиша... Е па знате… »

Прва линија одеће са потписом модне библије

Ноизз 08.12.2018
Први пут од кад постоји, Вогуе је "позајмио" своје име и визију једној колекцији одеће и та част је припала пољском бренду Ресервед, који је у сарадњи са уредницама британског издања модне библије лансирао нову колекцију баш… »

Нашли су начин да помогну болеснима у Србији, а да не потроше ни динар

Ноизз 08.12.2018
Превођење медицинске документације је један од неопходних корака за лечење у иностранству. У држави у којој се деца лече СМС порукама, превод папирологије одузима драгоцено време али и новац неопходан за лечење. Међутим… »

Минђуше и фризура су нови савршен аутфит

Ноизз 08.12.2018
Минђуше ће у 2019. години, посебно током зимске сезоне, комплетирати фризуре, а оваква игра скреће пажњу с одеће и омогућава да без нових комада у ормару изгледате као с писте. Уједно, уклапање фризуре и минђуша можете… »