Извор: Политика/Друштво архива вести 08.12.2018

Делегација Србије одала почаст погинулим српским пилотима у Јерменији

Политика 08.12.2018
Представници Министарства одбране и Војске Србије положили су данас венац на споменик посвећен седморици припадника Војске Југославије који су погинули пре 30 година током хуманитарне мисије у Јерменији, саопштило је… »

Ожењени мушкарци углавном задовољни брачним животом

Политика 08.12.2018
По најновијем истраживању очеви сматрају, да је њихова примарна улога да зараде довољно новца за децу. Просечан мушкарац у Србији има средње образовање, живи у граду, месечно зарађује око 44.500 динара, задовољан је… »

Још један високи официр ОВК позван на испитивање у Хаг

Политика 08.12.2018
ПРИШТИНА – Приштински медији су јавили да је још један високи официр Ослободилачке војске Косова (ОВК) позван да се ради испитивања појави у Хагу.Газетаекспрес јавља да је особа, чији идентитет тај портал није саопштио… »

„Хлађење” срца помаже у лечењу аритмије

Политика 08.12.2018
Нови метод, примењен ових дана у Институту „Дедиње”, безбедан је за пацијента и помаже да се успостави нормалан срчани рад. У Институту за кардиоваскуларне болести „Дедиње” код троје пацијената урађене су савремене… »

Нова методологија наметања признања независности Косова

Политика 08.12.2018
Све што се актуелно догађа са Косовом и Метохијом и у вези с њим последњих дана без сумње има циљ да фактички промовише независно „Косово”. Наиме, десетогодишња настојања да се косовска државност и де јуре и… »

Шарчевић: Професорка Павловић је строга, али ни студенти нису анђели

Политика 08.12.2018
Министар најављује да ће у јануарском испитном року отићи на Географски факултет да провери какво је знање академаца, а какве оцене добијају. Младен Шарчевић, министар просвете, јуче је за „Политику” открио да ће за… »

У спомен на јавне телефонске говорнице

Политика 08.12.2018
Пре неки дан искрснула ми је прилика да употребим „хало-картицу”, коју сам одавно прибавио за случај да ми из неког разлога мобилни телефон откаже послушност. У намери да се из центра града јавим укућанима кренуо сам у… »