Извор: Прва/Друштво архива вести 08.12.2018

Идилично венчање, претворило се у "отимачину"... Било је као у "рекету" на НБА утакмици!

Прва 08.12.2018
Било је ово једно идилично свадбено весеље. Сви су се добро забављали, плесали, певали, док није дошао тренутак да неудате девојке хватају бидермајер... Млада је заузела своју позицију, музичари су одабрали адекватну музику… »

Колико дуго ће живети ваш пас - Крзно открива истину!

Прва 08.12.2018
Назив "човеков најбољи пријатељ" добили су са разлогом. Пси имају навику да вам се увуку у срце и душу и за час посла постану део породице. Дају нам безусловну љубав и приврженост сваки дан. Заузврат, многи су спремни да… »

Уколико желите обиље и срећу, ово МОРАТЕ да урадите по фенг шуију пре Нове године!

Прва 08.12.2018
Закорачите с весељем у Нову годину и у нови начин живота, напуните се срећним и здравим енергетским појачањем! Ове технике чишћења учиниће чуда за вашу енергију, осећаћете се фантастично и имаћете фокус да… »

А на обрвама, новогодишња јелка! Погледајте за чим су жене полуделе и ове године!

Прва 08.12.2018
Данас је довољно да само једна особа направи нешто шашаво на свом лицу, објави то на друштвеним мрежама па да то стотине дама понове. Погледајте нови тренд - јелке од обрва! Овај тренд који је осмислила ИоуТубе звезда Тејлор… »

Брза, једноставна, а прелепа: Посна воћна торта

Прва 08.12.2018
Сигурни смо да ће вам се допасти овај прелепи рецепт из бакине кухиње. Потребно је: *400 гр посног кекса *300 мл сока *250 гр маргарина *200 гр прах шећера *200 гр желе бомбона *6 бананица *300 гр шлага *200 гр воћа (киви)… »

За Џона је Јоко била најсавршеније биће на планети, а Џон за Јоко хомосексуалац који то не жели да призна...

Прва 08.12.2018
На данашњи дан 1980. гоине убијен је Џон Ленон, а живот фронтмена Битлса и дан данас привлачи велику пажњу како због огромне популарности групе, тако и због љубави са Јоко Оно. За Битлсе је говорио да су популарнији од… »

Имате спортску повреду? У овом сувом облогу је СПАС!

Прва 08.12.2018
Када дође до повреда у спорту прво што вас саветују јесте да на болно место ставите лед. Али он се топи, а мокра хладна тканина се брзо загреје. Ево где се крије решење... Потребан материјал: пластична кесица са затварачем 2… »

Избелите кухињске крпе без откувавања

Прва 08.12.2018
Често смо у ситуацији да флеке са кухињских крпа не можемо да уклонимо. Покушајте са овим рецептом наших бака који ће очистити и 'најтеже' мрље и прљавштину. Кухињске крпе су потребне свакој домаћици. Неопходне су у… »

Рибе данас не разумеју ни себе, а камоли партнера, док Девице мисле да је дан као створен за љубав...

Прва 08.12.2018
Љубави треба да се посвете и Близанци... ОВАН Нажалост, негативности из претходног дана пребациле су се И у овај, иако сте неке ствари успели да одрадите И одложите по страни. Неизвесност, недефинисаност, несигурност – цела… »