Извор: Глас Западне Србије архива вести 24.01.2019

Јутрос ледена киша, а затим нове снежне падавине све до суботе

Глас Западне Србије 24.01.2019
РХМЗ издао је упозорење да се данас рано ујутру на југоистоку, истоку и у Банату понегде очекује киша која ће се ледити на тлу, као и да ће нових снежних падавина бити од данас до суботе пре подне. У четвртак се у већини… »

Ковачевић: Протести просветних радника су политички обојени, путни трошкови су исплаћени

Глас Западне Србије 24.01.2019
Горњи Милановац – Након што је Синдикат образовања Горњи Милановац одржао протест на градском тргу због, како тврде неисплаћених путних трошкова, председник општине Дејан Ковачевић је на конференцији за медије истакао… »

Снег у западној Србији није направио веће проблеме путарима

Глас Западне Србије 24.01.2019
Снег који је ноћас падао, није направио веће проблеме у Сјеници. Према речима шефа службе за одржавање локалних путева у општини Сјеница Адема Мујовића, екипе су на терену и чисте се критична места и улице у граду… »

Директорка из Пријепоља у притвору 30 дана

Глас Западне Србије 24.01.2019
Пријепоље - Директорки Центра за социјални рад у Пријепољу, Сабири Хаџиавдић, и службеници задуженој за јавне набавке у овој установи продужен је притвор због сумње да је злоупотребљен службени положај, саопштено је… »

Ковачевић: Сви путеви у Горњем Милановцу за сада проходни

Глас Западне Србије 24.01.2019
Горњи Милановц – Нови снег у Горњем Милановцу дежурне службе дочекале су спремно. Путни правци првог приоритета су очишћени, тако да није било застоја у саобраћају. “Тренутно се рашчишћавају путеви другог и… »

„Сутјеска” сачувала име, за опремање биоскопа 200.000 евра

Глас Западне Србије 24.01.2019
Чачак – Предузеће „Чачак филм” уговорило је набавку најсавременије опреме за биоскоп „Сутјеска” у Карађорђевој улици где ће прва представа да буде одржана, највероватније, у мају. Само електронски уређаји и… »

Двери Пријепоље: Коначно је јавност видела везу пријепољске власти са организованим криминалом

Глас Западне Србије 24.01.2019
Пријепоље - Поводом хапшења функционерки владајуће коалиције у Пријепољу, Српски покрет Двери издало је саопштење у коме наводе да је још једном бачена љага на град и његовре становнике захваљујући, како кажу… »

Председник САНУ: Србија подељено друштво, ако се вентил комуникације не успостави могућ обрачун

Глас Западне Србије 24.01.2019
Председник Српске академије наука и уметности (САНУ) Владимир Костић оценио је да је Србија подељено друштво по многим линијама, а да би нетрпељивост и агресија, ако се вентил друштвене комуникације убрзо не успостави, могло… »

Идеални услови за развој пшенице у Моравичком округу, након отапања снега саветује се обавезно ђубрење

Глас Западне Србије 24.01.2019
Чачак - Временски услови су идеални за зимско мировање воћака, чија се резидба врши у овом периоду, али када је реч о Моравичком округу нешто се слабије одвија. Оно што се посебно саветује, јесте основно ђубрење"… »

Одржана седница епархијског УО и Савета Епархије жичке

Глас Западне Србије 24.01.2019
Краљево - На редовом заседању епархијског управног одбора Епархије жичке и седнице Савета Епархије жичке испитани су резултати прошлогодишњег рада и постављени нови циљеви, наводи се на сајту епархије жичке… »