Извор: Вести онлине архива вести 24.01.2019

Блат: Историја са Обрадовићем је нешто најбоље у кошарци

Вести онлине 24.01.2019
Тренер кошаркаша Олимпијакоса осим што је причао о наредном евролигашком противнику, поменуо је и српског тренера. Дејвид Блат је причао о повезаности Олимпијакоса са бившим тренером љутог ривала Панатинаикоса, Жељком… »

Хрвати разочарани: Зашто Румуни нису изабрали нас за пушке?

Вести онлине 24.01.2019
Иако је као озбиљан партнер у пројекту нове пушке за румунске оружане снаге словио и хрватски ХС Продукт, Румуни су одабрали италијанску Берету. Како преносе хрватски медији, тамошњи министар привреде Никулеа Бадалау је… »

Јојићев гол недовољан, друголигаш избацио водећег прволигаша (ВИДЕО)

Вести онлине 24.01.2019
Башакшехир из Истанбула с већином другопозиваца претрпео тежак пораз у реваншу осмине финала турског купа (4:1). Без Бразилца Робиња, новог појачања, Француза Клишија и турских асова Емреа и Турана Башакшехир, који у… »

Анри на излазним вратима Монака

Вести онлине 24.01.2019
Први тренерски ангажман легенде европског фудбала се ближи крају. Тијери Анри је доведен да својим ауторитетом као велики играч и интелигенцијом подигне Кнежеве са 18. места после девет лигашких кола. Дванаест кола касније… »

Опасне игре с радницима

Вести онлине 24.01.2019
Две раднице Наменске индустрије Крушик из Ваљева лакше су повређене у уторак увече када је дошло до "техничко-технолошке" несреће када су им у рукама експлодирале две каписле. Оне су одмах пребачене у болницу, али и… »

Магија фудбала и на 40 степени

Вести онлине 24.01.2019
И Сиднеј је, после Мелбурна и Бризбејна, дочекао да му у госте дође прослављени српски фудбалер Дејан Станковић, који ће три дана са својим тимом у кампу "Деки 5" многобројној деци показивати чари фудбалске игре. Камп се… »

Оскаровац непрепознатљив због улоге: "Гомилање килограма ће ме убити"

Вести онлине 24.01.2019
Трансформације због улога нису ништа ново и многи глумци због појединих рола су потпуно мењали своје тело, било да су нагло мршавили или набацили десетине килограма. Међу њима је дефинитивно шампион, када је реч о… »

Светосавско летовалиште

Вести онлине 24.01.2019
Након темељних припрема које су трајале неколико месеци, по благослову Његовог Преосвештенства Епископа Господина Силуана, Светосавско дечје летовалиште при манастиру Светог Саве - Нови Каленић код Канбере, у понедељак… »

Лапароскопска операција цисте на јајнику за бржи оправак

Вести онлине 24.01.2019
Цисте на јајнику су честа појава у току фертилног периода (од 15. до 45. године). Већина жена бар једном у току живота има цисту на јајнику, а неке су и посебно склоне овој појави па их имају прилично често. Углавном се ради… »

Рокијев глумац српски кум

Вести онлине 24.01.2019
Поводом доласка филма "Крид 2" на репертоар у немачким биоскопима, у Минхену је недавно организована промоција уз присуство Флоријана Мунтеануа, Румуна са немачким пасошем, који у филму игра једну од главних улога. На… »