Извор: Вести онлине/Забава архива вести 24.01.2019

Нови "ударац" за Огњена Врањеша

Вести онлине 24.01.2019
Скандал који је започео када су процуриле информације да је Јелена Карлеуша наводно имала аферу са Огњеном Врањешом Душку иза леђа направио је буру у јавности, а сада је испливала информација о промени у Огњеновој… »

Овако се Јелена Карлеуша понаша у првој емисији Звезда Гранда снимљеној након скандала! (ВИДЕО)

Вести онлине 24.01.2019
Јелена Карлеуша снимила је заједно са својим колегама из жирија три емисије другог круга Звезда Гранда. Гранд продукција је избацила промо видео за епизоду коју ћете гледати у суботу у 21 час на Првој телевизији. Погледајте… »

Слоба коначно проговорио о Луниној и Марковој вези

Вести онлине 24.01.2019
Популарни певач Слоба Радановић избегавао је да прича о новој љубавној вези бивше љубавнице Луне Ђогани, а онда је решио да каже шта мисли о томе. Радановић није сигуран да ли је љубавна веза Луне Ђогани и Марка… »

Избор за Мисс Балкана 15. фебруара у Банском Двору (ФОТО)

Вести онлине 24.01.2019
У Банском Двору у Бањалуци 15 фебруара у 20 часова одржаће се такмичење за најлепшу жену на Балкану, за мисс Балкана. За титулу најлепше такмичиће се девојке из Бугарске, Србије, Црне Горе, Хрватске, Словеније и Босне и… »

Научници: Руска риба најбоља на свету

Вести онлине 24.01.2019
Најкориснија риба на свету је боганидски лосос, који живи у сибирским језерима, изјавио је шеф руске Федералне агенције за рибарство Иља Шестаков. Према његовим речима, научници Руске академије наука дошли су до овог… »

Оскаровац непрепознатљив због улоге: "Гомилање килограма ће ме убити"

Вести онлине 24.01.2019
Трансформације због улога нису ништа ново и многи глумци због појединих рола су потпуно мењали своје тело, било да су нагло мршавили или набацили десетине килограма. Међу њима је дефинитивно шампион, када је реч о… »

Рокијев глумац српски кум

Вести онлине 24.01.2019
Поводом доласка филма "Крид 2" на репертоар у немачким биоскопима, у Минхену је недавно организована промоција уз присуство Флоријана Мунтеануа, Румуна са немачким пасошем, који у филму игра једну од главних улога. На… »

Скините сало са стомака тако што ћете јести, а не радити вежбе

Вести онлине 24.01.2019
Нико не воли да има шлауф око стомака, а истовремено не воли ни да ради напорне вежбе. Сада можете скинути вишак килограма тако што ћете јести ових пет намирница и нећете морати на тренинг. Стручњаци су напокон објаснили… »