Извор: Југ пресс/Региони архива вести 13.02.2019

Ухапшен због разбојништва

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу ухапсили су Е.К. (28) из Београда, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојништво. Он се сумњичи да је 29. јануара ове године на… »

Траже смену директора болнице и Дома здравља и оставку градоначелника

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ Трећи протест “1 од 5 милиона-шетамо за Лесковац -почело је” се на друштвеним мрежама најављује за 15.2. у 18х на платоу Лесковачког културног центра. Организатори кажу да су на постојећу листу захтева додали… »

Ухапшени власотинчани због ометања полицајаца, вређање грађана опроштено?

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ-ВЛАСОТИНЦЕ Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу ухапсили су С. Л. (32) и Г. Т. (38) из околине Власотинца, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело ометање службеног лица у… »

Јужне вести добиле одговор, ЈУГпресс не: Цветановић на боловању или на путовању?

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ Регионална информативна агенција ЈУГпресс још увек није добила одговоре на питања која смо у понедељак проследили на мејл портпаролке градоначелника Лесковца Горана Цветановића Александре Стојановић а гласе: 1. Где… »

Обијен хангар лесковачког Аероклуба

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ За сада непознати починиоци обили су, током прошле недеље, хангар лесковачког Аероклуба „Саша Митровић“ и из њега похарали делове и опрему вредну пар хиљада евра, процењују у управи ове спортске организације… »

Акција „Загрљај за понети”

Југ пресс 13.02.2019
ВРАЊЕ Поводом обележавања Дана заљубљених, активисткиње СОС Кутка за девојке Врање, заједно са СОС Телефоном и Одбором за људска права, у четвртак,14. фебруара, организују акцију “Загрљај за понети”. Циљ акције је… »

Промовисана књига “Језичара” Иване Петровић

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ-ГРДЕЛИЦА Дом културе у Грделици организовао је промоцију књиге „Језичара“ Иване Петровић, која је објављена у издању Нове Наше речи. Ауторка каже да не зна ко је задовољнији након промоције, она сама или… »

Реакција директорке Здравственог центра на захтев за оставку

Југ пресс 13.02.2019
ВРАЊЕ На последња два, од три, одржана протеста грађана у Врању „1 од 5 милиона“ – „Врање без страха“ затражена је оставка комплетног менаџмента Здравственог центра. На питање како коментарише то што су… »

Хоће да врати стан држави а нико не прихвата кључ

Југ пресс 13.02.2019
НИШ Вишеслав Миленковић из Ниша желео је да врати кључ од стана који је добио на коришћење пре 20 година, одмах после бомбардовања, али не зна коме треба да га врати, јер су га сви којима се обраћао одбијали. С друге… »

Шта је градоначелник Лесковца рекао о хапшењу директора болнице

Југ пресс 13.02.2019
ЛЕСКОВАЦ Градоначелник Лесковца Горан Цветановић о хапшењу директора Опште болнице Небојше Димитријевића.… »