Извор: Лепота и здравље архива вести 19.03.2019

Компанија Авон и Фонд Б92 обележили Национални дан борбе против рака дојке

Лепота и здравље 19.03.2019
Рано откривен рак дојке је излечив! Рано откривен рак дојке је излечив – порука је еминентних стручњака, учесника данашњег панела којим је компанија Авон, у сарадњи са Фондом Б92, обележила 7. Национални дан борбе… »

Фит до лета: Пријавите се и поставите своје фитнес циљеве!

Лепота и здравље 19.03.2019
Лепота и здравље у сарадњи са Фитнес центром Ахилеј гим поверед би ФитПасс.рс и Тренинг центром Инвицтус у суботу 30. марта од 18-20 х организује дружење са фитнес експертима у Београду и Новом Саду. Циљ: Мотивација за… »

ФАРМАСИ – Беаути анд море: Козметички бранд заснован на иновативним формулама, прилагођен савременом стилу живота

Лепота и здравље 19.03.2019
У пријатној атмосфери београдског Ремикс Гастро Бар-а одржан је први тематски ФАРМАСИ медиа меетинг где је представљена пролећна колекција овог интернационалног козметичког и козметичко–медицинског бренда. Овом догађају… »

Суперхероина нашег доба: Ник Вест наступа у Београду+ поклон карте!

Лепота и здравље 19.03.2019
Добро нам дошла, Ник Вест! Америчка фанк дива, басисткиња атрактивног изгледа, стиже у Београд. Искористили смо прилику да јој поставимо неколико питања Блиско сте сарађивали с музичарем Принсом. Били сте његова… »

Принтови које ћемо носити овог пролећа

Лепота и здравље 19.03.2019
Долазак лепог времена, за већину страствених љубитељки моде значи да је коначно време да се понесу смели, атрактивни и лепршави лоок-ови, у духу пролећа! Лепи, дуги дани идеални су за ношење лепршавих пролећних комада… »

Беаути уштеда: 3 беаути производа која вам заиста нису потребна

Лепота и здравље 19.03.2019
Беаути свет се шири вртоглавом брзином, па тржиште свакодневно постане богатије за барем један производ више. Није ни чудо што се свака наша посета дрогерији заврши са неочекивано високим рачуном, међутим, често нашу… »

Дневни хороскоп за 19.03.

Лепота и здравље 19.03.2019
Ован Љубав: Имате добар предосећај и делујете неодољиво на особу која вам се допада. Потребно је да створите праву атмосферу. Посао: Неко вам подстиче креативну енергију и додатну мотивацију. Преузмите иницијативу и поставите… »