Извор: РТВ Нови Пазар архива вести 19.03.2019

Мајке Сребренице на изрицању пресуде Караџићу

РТВ Нови Пазар 19.03.2019
Мајке Сребренице отпутовале су јутрос у Хаг да би сутра присуствовале изрицању другостепене пресуде Радовану Караџићу, преноси “Аваз”. Другостепена пресуда Караџићу биће изречена након што су размотрене жалбе… »

Свежије данас, а наредних дана…

РТВ Нови Пазар 19.03.2019
У Србији ће данас бити претежно облачно, свежије, понегде са слабом кишом, а само на истоку и југоистоку променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, северни и северозападни… »

Радови искључују струју

РТВ Нови Пазар 19.03.2019
Из ЕД Нови Пазар обавештавају да ће због планираних радова, на ел. мрежи, у среду 20.3.2019. године, доћи до прекида у дистрибуцији струје у улицама : Алексе Шантића, Александра Ђукића, Сопоћанској и Горњи Алексинац у… »

Просечна цена женске фризуре у Паризу 119,04 долара

РТВ Нови Пазар 19.03.2019
ЛОНДОН –Најскупљи градови на свету су Париз, Хонг Конг и Сингапур, који на листи часописа Економист деле прво место. Према трошковима живота у 133 града широм света, ова три града деле прву позицију, што је први пут у 30… »

Логан Паул: Земља је равна, не стидим се рећи истину, доћи ћу до самог зида

РТВ Нови Пазар 19.03.2019
Како преноси Радио Сарајево, све је веће друштво увјерених у теорију како је Земља заправо равна. Они организирају конвенције, крстарења, планирају телевизијске емисије, и будуће експедиције како би “разоткрили” истину… »

Настављена успешна сарадња Народног фронта и Опште болнице Нови Пазар

РТВ Нови Пазар 19.03.2019
У оквиру споразума за сарадњу између Народног фронта и Опште болнице Нови Пазар ,гинеколог-хирург др Дејан Павловић већ четврти пут долази на гинеколошко-акушерско одељење где изводи најсавременије лапароскопске… »

СНИМАК НОВОГ ПАЗАРА ИЗ 1941.ГОДНЕ

РТВ Нови Пазар 19.03.2019
Дамир Груда ,син професора Ризаха Груде, је интелетулац који ради на афирмацији и упознавању бошњачке традиције, хисторије, националних и вјерских карактеристика нашег народа. Иначе отац овог интелектуалца је свој радни… »

Амбициозни Младосташи

РТВ Нови Пазар 19.03.2019
Челници Боксерског клуба Младост верују да ће тај спортски колектив, који је на изборној скупштини крајем прошле године добио ново руководство, ове сезоне бележити добре резултате. “У првом колу Лиге Боксерског савеза… »

Око 200 школараца на окружном такмичењу у атлетици

РТВ Нови Пазар 19.03.2019
Око 200 ученика и ученица основних и средњих школа наступило је данас на окружном школском такмичењу на Атлетском стадиону у Новом Пазару, где су одмерили снаге у тркачким, скакачким и бацачким дисциплинама. “Данас се… »

Све интензивнији радови – од сутра крпљење ударних рупа

РТВ Нови Пазар 19.03.2019
На десној обали Рашке у Улици 37. Санџачке дивизије, радници Јавног предузећа за уређивање грађевинског земљишта почели су данас радове на изградњи степеништа до секундарног речног корита. Тиме се, како најављу… »