Извор: Н1 Инфо архива вести 28.03.2019

Гости Н1 о инвеститорској градњи: Врачар је најсрећнији када га не дирају

Н1 Инфо 28.03.2019
Архитекта Весна Милићевић Антонић и председник Друштва за улепшавање Врачара Александар Арсенијевић говорили су у Дану уживо о проблему инвеститорске градње на Врачару. "Принуђени смо да радимо посао грађевинске… »

Свилар неће да брани за Србију

Н1 Инфо 28.03.2019
Представници Фудбалског савеза Србије и млади голман Бенфике Миле Свилар имали су у Лисабону састанак, али он није завршен онако како су се представници ФСС надали. Како је пренео португалски портал "А Бола" Миле Свилар се састао… »

Кејн: Ако опет буде расизма, излазимо са терена

Н1 Инфо 28.03.2019
Капитен репрезентације Енглеске и нападач Тотенхема Хари Кејн најавио је да се неће либити да повуче тим са терена уколико његови саиграчи поново буду предмет расистичких увреда. Кејн је алудирао на ситуацију са утакмице… »

Мијат о Саву, Луки, Душану, Партизану и Реалу...

Н1 Инфо 28.03.2019
Предраг Мијатовић боравио је у четвртак у Београду где је уручио плакету новом амбасадору Спортских игара младих Јоханесу Хану, али је имао времена да са медијима разговара и о дешавањима у фудбалу. И сам амбасадор Спортских… »

Вулин: Највећа претња Србији долази изнутра од опозиције

Н1 Инфо 28.03.2019
Министар одбране Александар Вулин изјавио је да је Војска Србије спремна да заштити државу од сваке опасности која долази споља, али да највећа претња долази изнутра и то од опозиције на шта војска не може да одговори, већ… »

Агенција Бета примила претње смс-ом да ће бити спаљена

Н1 Инфо 28.03.2019
Агенција Бета и њен главни и договорни уредник Драган Јањић поново су изложени претњама да ће бити физички нападнути. "Ако у суботу буде нереда, чини ми се да ће Бета бити спаљена. Ништа страшно као у РТС, демократски… »

Хан: О претњама телевизији Н1 говорићу у петак

Н1 Инфо 28.03.2019
Претње телевизији Н1 биле су повод и за новинаре који су постављали питања европском комесару за преговоре и проширење Јоханесу Хану, по његовом доласку у Београд. Међутим, на питање Инсајдера на ту тему, комесар Хан рекао… »

ИФЈ и ЕФЈ осудиле кампању која се спроводи против Н1

Н1 Инфо 28.03.2019
Међународна федерација новинара (ИФЈ) и Европска федерација новинара (ЕФЈ) осудиле су нападе на слободу говора у Србији и позвале власти да престану са етикетирањем медија. "Телевизија Н1 суочена је са кампањом претњи и… »

Кисић: Положај Срба на Косову драматично погоршан због прича о подели Косова

Н1 Инфо 28.03.2019
Преговори о подели Косова морају одмах да престану јер је то драматично погоршало ситуацију Срба на Косову, рекла је Изабела Кисић из Хелсиншког одбора говорећи о налазима извештаја те организације о положају српске… »

Културни центар у Паризу поново тема: Изложба уклоњена или уролана?

Н1 Инфо 28.03.2019
О Културном центру Србије у Паризу се изгледа говори само онда када се повуче нека изложба. Последњи такав случај догодио се пре неколико дана када је, како се наводи у једном фејсбук посту "изложба уклоњена како званицама… »