Извор: Недељник/Свет архива вести 28.03.2019

О Теслиним писмима Пупину, која је недавно објавио Недељник, сада пишу највећи светски медији

Недељник 28.03.2019
Њујорк тајмс, Вашингтон пост, Еј-Би-Си њуз извештавају о писмима до којих је дошло удружење "Адлигат", а објавио Недељник почетком марта. Бројни светски медији пренели су вест да је Удружење за културу, уметност и… »

Папа Фрања ипак дозволио љубљење прстена након виралног снимка

Недељник 28.03.2019
Папа је одликовао медаљом 85-годишњу часну сестру из Африке и захвалио јој се на служби. Један од присутних надбискупа, твитовао је: “Пољубила му је прстен!”. Папа Фрања дозволио је часним сестрама и свештеницима да… »

Невакцинисанима забрањено присуство на јавним местима: У Нујорку највећа епидемија малих богиња последњих деценија

Недељник 28.03.2019
Реч је о последњој у низу епидемија у САД, које су бастион покрета против вакцина. У једном округу америчке државе Њујорк проглашено је ванредно стање због једне од највећих епидемија малих богиња у последњих неколико… »

"Који мушкарац спава са малим дечацима у истом кревету": Сестра Мајкла Џексона оптужила брата за педофилију, а оца за…

Недељник 28.03.2019
О свему томе говорила је и у ток шоу емисији "Ливе витх Регис анд Катхие Лее", а снимак је сад поново испливао у јавност због документарца "Леавинг Неверланд" у којем је Мајкл Џексон оптужен од стране двојице младића за… »

“Ни она ни ми нисмо схватили да је још увек трудна и након порођаја”: Жена у Бангладешу се породила двапут за 26 дана

Недељник 28.03.2019
Током првог порођаја доктори су превидели да Арифа има две материце. Двадесетогодишња Арифа Султана родила је прошлог месеца дечака у нормалном процесу порођаја, али су доктори пропустили присуство друге трудноће, пише… »

Ед Ширан: Плакао сам долазећи из школе, деца су ме злостављала због различитости

Недељник 28.03.2019
Тада је био низак, имао је наранџасту косу, носио је наочаре и муцао па су га вршњаци често провоцирали. Британац Ед Ширан (28), једно од највећих имена на светској музичкој сцени, открио је да су га у школи… »