Извор: Правда/Свет архива вести 28.03.2019

Трамп: Русима би више одговарало да је изабрана Хилари

Правда 28.03.2019
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би било много разумније да Русија промовише Хилари Клинтон као кандидата за председника, наводећи уз мало доказа да би она отежала америчко бушење нафте и гаса, чиме би… »

Руси експресно запушили уста трампу: Дрско мешање Амера у послове Русије и Венецуеле неће проћи!

Правда 28.03.2019
Најбољи начин да САД покаже Русији како да "оде" однекуд јесте да то демонстрира личним примером, сматра председавајући Одбора за међународне послове Савета Федерације Русије Константин Косачов. Коментаришући изјаву… »

Сиријац растурио Америку у савету безбедности! Дајте Израелу Јужну Каролину! (видео)

Правда 28.03.2019
Амбасадор Сирије у УН Башар ал Џафари је предложио да САД дају Израелу две своје државе ако Вашингтон већ хоће да покаже своју подршку јеврејској држави. '’САД имају довољно земаља које се простиру на великим… »

Ово је катастрофа! Американци продају Саудијској Арабији нуклеарну технологију! Решили да Блиски исток претворе у пакао!

Правда 28.03.2019
Америчка администрација наводно је одобрила компанијама да продају нуклеарну технологију Саудијској Арабији. Министар енергетике Сједињених Америчких Држава Рик Пери одобрио је шест тајних докумената компанијама да продају… »

Жесток одговор трампу из сирије: Што не дајете своје територије другим земљама?! Ево, поклоните Јужну Каролину Израелу!

Правда 28.03.2019
Сиријски амбасадор у УН-у предложио је да САД "неколико" својих држава дају Израелу уместо да крше међународно право и дају туђу земљу за услуге израелског лобија, као што су то учиниле са Голанском висоравни. Сиријски… »

Прави се нови блок против америке: ЕУ се окреће према истоку?

Правда 28.03.2019
Дан после париског сусрета ЕУ - Кина назире се (не)очекивана сарадња двеју економских сила. Неке европске престонице у продору Истока виде опасност од кинеске хегемоније. Одлука да се посета Француској кинеског председника Си… »

Узбуна! Општа паника у Мексику, 25 милиона у животној опасности: Није земљотрес, већ нешто много горе од тога! (видео)

Правда 28.03.2019
Мексичке власти подигле су на највиши ниво упозорење на опасност од вулкана Попокатепетл. Вулкан избацује камење и пепео, а упозорење је подигнуто на трећи, жути ниво, након којег је црвени и означава почетак евакуације… »

Путин је решио да их почисти: Ево списка оних који ометају јачање Русије!

Правда 28.03.2019
Дана 26. марта Савезна служба безбедности (ФСБ) привела је бившег руског министра Михаила Абизова. Истражни одбор оптужује Абизова за организовање криминалне групе и заједно са другим појединцима, проневеру 4 милијарди… »