Извор: Санџак хабер архива вести 28.03.2019

Конкурс за пријем два нова ватрогасца у Новом Пазару

Санџак хабер 28.03.2019
Министарство унутрашњих послова расписало је конкурс за упис 200 полазника за основну обуку ватрогасно-спасилачких јединица. За Ватрогасно-спасилачки батаљон у Новом Пазару предвидјена су два а Тутину једно радно место. Право… »

Нови Пазар : Бежао полицији кроз центар града али на крају ипак ухапшен

Санџак хабер 28.03.2019
НОВИ ПАЗАР – Синоћ око поноћи Новим Пазаром око пола сата трајала је полицијска потера за лицем које је напустило контролно место. Оно је на крају ухапшено због више прекршаја, међу којима је и ометање овлашћеног… »

Санација и ревитализација Куле мотриље

Санџак хабер 28.03.2019
Министарство трговине, туризма и телекомуникација одобрило је средства за реализацију пројекта “Санација и ревитализација Куле мотриље” којим је предвидјено да за годину дана, Кула мотриља, један од симбола Новог Пазара… »

Гурдијељац против Мајрене у Берлину

Санџак хабер 28.03.2019
Интернационални првак света у боксу Шериф Гурдијељац бориће се 14. априла против Брајана Мајрене из Никарагве, а професионални меч за рејтинг у осам рунди биће одржан у Берлину. Двадесетчетворогодишњи Новопазарац има 19… »

Ердоган: Вријеме је да Аја Софија постане џамија!

Санџак хабер 28.03.2019
Турски предсједник Рецеп Таииип Ердоган рекао је у сриједу да је вријеме да се истанбулска знаменитост Аја Софија преименује у џамију јер је њено претварање у музеј “била велика грешка”. “Аја Софија се више неће звати… »

Малинарима представљен рад система за наводњавање

Санџак хабер 28.03.2019
Малинарима у Пожеги и Ковачеву данас је представљено како функционише систем за наводњавање кап по кап. Ова донација од локалне самоуправе је од великог значаја за њих с обзиром да добро наводњавање ове воћке доноси… »

Бачевац: Закон о здравственом осигурању хуманији

Санџак хабер 28.03.2019
Народни посланик Социјалдемократске партије Србије(СДПС) др Муамер Бачевац на скупштинском заседању оценио је нове предлоге закона из области здравствене заштите као веома модерне и корисне за грађане Србије. Пре свега биће… »

Почео са радом СМС сервис Електронске писарнице

Санџак хабер 28.03.2019
У оквиру Електронске писарнице у Градској управи Нови Пазар са радом је почео смс сервис за грађане. Преко њега, грађани ће моћи да провере статус свог предмета, а преко смс поруке добиће и информацију када је њихов… »

Премијерка Новог Зеланда Јацинда Ардерн добија највеће признање – “Кључ Града Новог Пазара”

Санџак хабер 28.03.2019
Град Нови Пазар ће на следећој седници Скупштине Града, поводом Дана града, 20. априла предложити да премијерка Новог Зеланда Јацинда Ардерн добије највеће признање – Кључ Града Новог Пазара. Град Нови Пазар ће на… »