Извор: Нови магазин архива вести 31.03.2019

Баците старе зачине

Нови магазин 31.03.2019
Избацивањем милион ситница можете да направите ред у кухињи и истовремено спречите ризик од тога да покварите стомак. Кувари аматери који воле да испробавају различите укусе вероватно су до сада прикупили мноштво зачина… »

Ваздух је већ пун полена

Нови магазин 31.03.2019
Полена дрвећа у ваздуху је сваког дана све више, па преосетљиви на ову врсту алергена муку муче са цурењем носа, кијањем, гребуцкањем у грлу... Тренутно су најугроженији они који реагују на полен брезе, врбе, граба и… »

Америчка НВО и Куба обнављају баштину Хемингвеја

Нови магазин 31.03.2019
Америчка невладина организација "Финца Вигиа" и кубанске институције отвориле су атеље за рестаурацију баштине америчког књижевника Ернеста Хемингвеја у светлу јаких политичких тензија између две земље. Америчку… »

Величина груди утиче на вежбање

Нови магазин 31.03.2019
Према најновијем аустралијском истраживању, објављеном у америчком „Журналу науке и медицине у спорту“, које је обухватило 355 жена, утврђена је веза између величине груди и количине вежби које испитанице… »

Момчило Пантелић: Ипак није готов(о)

Нови магазин 31.03.2019
Американцима је лакнуло кад им је саопштено да “нема доказа” да је изборна кампања Доналда Трампа била у дослуху с Москвом како би се уз њену помоћ он домогао Беле куће. Нисмо ми банана република, па да нам се споља… »