Извор: СЕЕбиз архива вести 31.03.2019

Електронски уместо папирног рачуна у Теленору

СЕЕбиз 31.03.2019
БЕОГРАД - Папирни рачун није више потребан корисницима Теленора, јер своја плаћања могу извршити путем Мој Теленор апликације, једним кликом, без провизије, платном картицом чије податке могу сачувати за будућа плаћања… »

Ђикић: Ако се пресађивање направи што прије, Милине шансе су јако велике

СЕЕбиз 31.03.2019
ЗАГРЕБ - Иван Ђикић, угледни хрватски знанственик који ради на проналажењу лијека за рак, оптимистичан је око будућности мале Миле Рончевић. Милина обитељ је у телефонском контакту с њим. "Лијечници у болници у Ријеци… »

Аустријске власти разматрају забрану скупа на Блеибургу

СЕЕбиз 31.03.2019
БЕЧ - Након што је Католичка црква у Корушкој ускратила допуштење Хрватској бискупској комисији да мису на Лоибашком пољу крај Блеибурга води бискуп, промијениле су се и правне околности одржавања комеморације у… »

Цроатиа Аирлинес ове године очекује раст броја путника од 5%

СЕЕбиз 31.03.2019
ЗАГРЕБ - У недјељу почиње љетни ред летења тијеком којега ће зракоплови Цроатиа Аирлинеса у туристичкој сезони у редовитом промету изравно летјети у 38 еуропских одредишта у 24 државе, при чему ће Загреб бити изравно… »

Ренаулт: Електрична мрежа пуни аутомобиле, али и обрнуто

СЕЕбиз 31.03.2019
ПАРИЗ - Произвођач аутомобила Ренаулт започиње с тестирањем двосмјерног пуњења електричних возила. Њихова се идеја врти око уградње двосмјерног пуњача у возила, због чега је потребна тек једноставна и повољна… »