Извор: Вечерње новости/Економија архива вести 09.05.2019

Гориво је све скупље

Вечерње новости 09.05.2019
На већини бензинских станица у Србији бензин премашио цену од 154 динара, док је дизел стигао на ниво од 164,50 динара. ГОРИВО на пумпама у Србији наставља скоро свакодневно да добија нове, више цене. Тако је у среду, на… »

Немачки амбасадор: За годину дана 12.000 радника више у немачким фирмама

Вечерње новости 09.05.2019
Од свих немачких фирми које послују у Србији, 57 одсто задовољно је условима пословања у нашој земљи, резултати су анкете коју је спровела Немачко-српска привредна комора. Од свих немачких фирми које послују у Србији, 57… »

Председник ФИА Жан Тод посетио Ауто-мото савез Србије

Вечерње новости 09.05.2019
Први човек Светске аутомобилске федерације (ФИА) и специјални изасланик генералног секретара УН за безбедност на путевима, Жан Тод, допутовао је у Београд. Први човек Светске аутомобилске федерације (ФИА) и специјални изасланик… »

Цусхман&Вакефиелд улази на хрватско тржиште путем ексклузивног партнерства са ЦБС Интернатионал

Вечерње новости 09.05.2019
Цусхман&Вакефиелд ЦБС Интернатионал представништво у Загребу пружа клијентима предности глобалне мреже и локалног искуства у Јадранском региону. Водећа глобална компанија за некретнине, Цусхман & Вакефиелд проширила је своју… »

Копач: Пројекат Турски ток иде даље,у то нема сумње

Вечерње новости 09.05.2019
Пројекат Турски ток иде даље, у то нема сумње, открио је директор Секретаријата Енергетске заједнице Јанез Копач. Пројекат Турски ток иде даље, у то нема сумње, открио је данас у екслузивној изјави Тањугу директор… »

Поднет оптужни предлог у Брусу: Смедеревку гоне због кафића на врху Копаоника

Вечерње новости 09.05.2019
Основно јавно тужилаштво у Брусу поднело је оптужни предлог против Снежане Митковић из Смедерева, због кривичног дела грађење без грађевинске дозволе, које се односи на објекат на Панчићевом врху. ОСНОВНО јавно… »

Због једног квадрата „вишка“ плаћа се порез на цео плац

Вечерње новости 08.05.2019
Власник парцеле од 10 ари не плаћа порез на имовину, а онај који има само 10,1 ар плаћа намет на целу површину. Од 2014. више се не обрачунава намет само на разлику изнад неопорезованог дела. Проблем и код сувласничких… »

Брнабић на састанку ЕБРД-а у Сарајеву: Да привреда покаже пут

Вечерње новости 08.05.2019
Српска премијерка на састанку гувернера Европске банке за обнову и развој. Брнабићева: Политичари Западног Балкана да прате пословне људе. АКО желимо да се Западни Балкан економски развија потребно је да политичари следе… »