Baka: „U svakom klipu kažem nikad fizički nemojte da rešavate probleme! Kika: „Meni njegovi fanovi šalju poruke, dobijam pretnje"

Prva 19.10.2019
Baka: „U svakom klipu kažem nikad fizički nemojte da rešavate probleme! Kika: „Meni njegovi fanovi šalju poruke…

Zbog jutjub klipa u kom kritikuje ponašanje internet zvezda, Kristina Đukić ušla je u otvoreni sukob sa popularnim Baka Prasetom. Uključili su se i njihovi fanovi, uglavnom tinejdžeri, a neki su bilil raspoloženi i da se fizički obračunaju. Glavni akteri ovog velikog jutjub rata Kika i Baka Prase gostovali su u „Jutru“ gde su pokušali da objasne kako je došlo do ove svađe, kako se drama razvijala i gde treba da se završi.

„Kad se neko svađa, nema tu lepog i pristojnog“, rekao je na početku Baka Prase, koji je takođe naglasio da on u svojim klipovima ne poziva na fizičko nasilje i da to njegovi fanovi prepoznaju. „Ja bih bila ok da je odgovorio argumentima, a on je odgovorio uvredama“, kazala je Kika koja je istakla da je od Bakinih fanova počela nakon svoje reakcije da dobija pretnje. Kako se razvijala ova njihova diskusija i gde je kraj ovom sukobu, pogledajte!

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Najnovije vesti »