Извор: иКрагујевац архива вести 02.11.2019

Данас умерено до потпуно облачно и мало топлије

иКрагујевац 02.11.2019
Метеоролози за данас за већи део Србије прогнозирају умерено до потпуно облачно време и суво уз мањи пораст дневне температуре. Понегде је могућа и краткотрајна киша, нарочито увече и у току ноћи. У Тимочкој крајини… »

Град Крагујевац обележаваће и 27. октобар - Дан ослобођења у Првом светском рату

иКрагујевац 02.11.2019
На јучерашњој седници усвојен је и предлог одлуке о значајним датумима и празницима које град Крагујевац обележава. Поред Дана града – 6. маја, Дана уставности 15. фебруара, затим 21. октобра који се обележава у знак… »

Долазе ли Пежо и Опел у Крагујевац Спајање гиганата могло би да донесе тектонске промене за "Фијат", али под овим условима

иКрагујевац 02.11.2019
Иако је још рано тврдити како би спајање Фијат-Крајслера и ПСА групе у чијем су власништву Пежо, Ситроен и Опел, могли утицати на нашу аутомобилску индустрију у Крагујевцу, могуће ефекте повезивања два аутомобилска гиганта… »

Позив јавности да предложи Сталне манифестације у култури

иКрагујевац 02.11.2019
Савет Мреже установе културе упутио је Јавни позив за подношење предлога за одређивање сталних манифестација у области културе од значаја за град Крагујевац којим позива Крагујевчане, установе, уметнике, сараднике… »

Саобраћајна незгода у главној, саобраћај блокиран (фото)

иКрагујевац 02.11.2019
Како иКрагујевац незванично сазнаје синоћ, око 23 сата догодила се саобраћајна незгода у центру града. Незгода се догодила у главној улици. У саобраћајној незгоди учествовала су два возила. Саобраћајна полиција извршила је… »

Представљена књига Грађење Крагујевца од 1965. до 1990. године

иКрагујевац 02.11.2019
УГалерији Народне библиотеке Вук Караџић јавности је представљена четврта књига из едиције Грађење Крагујевца аутора Верољуба Трифуновића под називом Од самоуправљања до кризе, која обухвата период од 1965. до 1990… »

Дневни хороскоп за 2. Новембар: Бикови флертују, Рибе размишљају о промени посла

иКрагујевац 02.11.2019
Шта вам звезде предвиђају за данас, сазнајте у дневном хороскопу. ОВАН ПОСАО: Очекује вас нова прилика за посао који ће вам донети позитивне околности и резултате као и могућност напредовања. ЉУБАВ: Отворено ћете показати… »

Саобраћајна несрећа на путу Јагодина-Крагујевац: Једна особа тешко повређена у судар комбија и аутомобила

иКрагујевац 02.11.2019
У саобраћајној несрећи у Јагодини, која се догодила синоћ једна особа је тешко повређена, а саобраћај заустављен на делу државног пута Јагодина - Крагујевац (стари пут). Незгода се догодила око 20 сати, у Улици 7. јула у… »