Извор: Студио Б архива вести 02.11.2019

Јак земљотрес погодио централно подручје БиХ

Студио Б 02.11.2019
Померање тла је регистровано у 15:13 минута по локалном времену, а епицентар се налазио 85 километара северозападно од Сарајева, односно прецизније, 14 километара од Турбета, у централној БиХ, преноси Кликс.ба. Из Цивилне заштите… »

Данас умерено до потпуно облачно и мало топлије

Студио Б 02.11.2019
За данас метеоролози у већем делу земље прогнозирају умерено до потпуно облачно време и суво уз мањи пораст дневне температуре. Понегде је могућа и краткотрајна киша, нарочито увече и у току ноћи.Најнижа температура од… »

Лажи Савеза за Србију о министру Стефановићу демантовало и руско МСП

Студио Б 02.11.2019
Лажи Ђиласовог Савеза за Србију о министру Стефановићу демантовало и руско Министарство спољних послова. Видео који је објављен као прилог телевизије Раша Тудеј о наводној умешаности Стефановићевог оца у трговину оружјем… »

Усвојен Предлог буџета за 2020

Студио Б 02.11.2019
Влада Србије усвојила Предлог будзета за 2020. годину. Будзет је развојни, за следећу годину пројектован реални раст привреде од 4 одсто, каже министар Мали. Влада Србије усвојила Предлог Закона о буџету Србије за 2020… »

Порушени и оскрнављени споменици у Јужној Митровици

Студио Б 02.11.2019
Православни верници из северног дела Косовске Митровице посетили гробље у јужном делу града и наишли на 80 одсто порушених споменика. Неколико стотина Срба из Северне Митровице посетило је јутрос гробље у јужном делу града и… »

Конференција,,Говор и језик 2019’’

Студио Б 02.11.2019
,,ГОВОР И ЈЕЗИК 2019’’, назив је седме Интернационалне конференције о фундаменталним и примењеним аспектима говора и језика, на којој су учествовали стручњаци из 14 земаља. Цилј конференције је размена знања и искустава… »

„Одбијање полиграфа потврђује да је језиво сведочење – истинито“

Студио Б 02.11.2019
Чињеница да Марко Бастаћ одбија полиграф, подгрева сумње да је истинито језиво сведочење његовог кума који је тврдио да га је Бастаћ физички и психички злостављао и који је изнео детаље о малверзацијама председника… »

Палмер са Петровићем и Рашићем у Лапљем Селу

Студио Б 02.11.2019
Амерички званичник Метју Палмер, који борави на КиМ, састао се у Лапљем Селу са лидерима Самосталне либералне странке Слободаном Петровићем и коалиције Слобода Ненадом Рашићем на ручку у једном ресторану, објавио је Пинк… »

„Панорама“: Изузетно важно да се открије права истина о криминалним активностима Марка Бастаћа

Студио Б 02.11.2019
Изузетно је важно да се открије права истина о криминалним активностима председника Општине Стари град Марка Бастаћа и да због тих активмости буде судски гоњен, оценили су гости емисије „Панорама“ Иване Вучићевић… »

Вучевић о лепљењу парола:То се не ради ако волите град

Студио Б 02.11.2019
Градоначелник Новог Сада и шеф новосадских напредњака Милош Вучевић реаговао је на лепљење парола на Градску кућу од стране СзС истичући да он мисли исто што и већина нормалног и пристојног света да се то не ради ако… »