Војводина архива вести 02.11.2019

Обустава саобраћаја у Лукијана Мушицког

Дневник 02.11.2019
Због изградње вреловодног прикључка у Лукијана Мушицког 38, у тој улици ће привремено ће бити обустављен саобраћај од 4. до 14. новембра и то из правца Кисачке до места на ком су радови. Пешачка стаза и део паркинга у… »

Изложба паса мешанаца сутра на Новосадском сајму

НовиСад.цом 02.11.2019
Нови Сад - Изложба паса мешанаца, коју шести пут организује ЈКП „Зоохигијена и ветерина Нови Сад” биће одржана у недељу, 3. новембра, у хали 2 Новосадског сајма. Фото: ЈКП "Зоохогијена и ветерина Нови Сад" Увођење паса… »

ДОМ ЗДРАВЉА: Од понедељка нова група за одвикавање од пушења

Мој Нови Сад 02.11.2019
Нова радна група за одвикавање од пушења ће се формирати 4. новембра у Дому здравља "Нови Сад", у амбуланти у Руменачкој 102. Одвикавање траје пет дана и бесплатно је, а група ће бити формирана у понедељак у 18 часова… »

Настављају се улагања на српско-румунској граници код Накова

Дневник 02.11.2019
КИКИНДА: Град Кикинда са партнерима наставља улагања у инфраструктуру на српско-румунској граници код Накова у оквиру пројекта прекограничне сарадње „Унапређење повезаности Баната 2”. Нови пројекат из Интеррег ИПА… »

"БЛИЦ": Новосадска потрошачка корпа тежа од београдске

Мој Нови Сад 02.11.2019
У мањим градовима, трошкови живота су нижи, али су мање и зараде, као и куповна моћ грађана. Београд и Нови Сад су једина два града изнад републичког просека када су у питању зараде и потрошачка корпа. Према… »

Масовна туча на Купусијади у Футогу, више особа повређено

РТВ 02.11.2019
ФУТОГ - Вечерас око 23 часа дошло је до масовне туче на Купусијади у центру Футога. Према првим информацијама неколико особа је повређено, а међу њима и једна жена. Више возила хитне помоћи и полиције је на терену. За… »

У Москви убијен шеф центра за антитероризам

Радио 021 02.11.2019
У Москви је убијен Ибрахим Елџаркијев, шеф Центра за антитероризам руског министарства унутрашњих послова, у Ингушетији. Извор службе за вандредне ситуације потврдио је за Тас да је убијен шеф Центра за антитероризам… »

Помозимо породици Јеремић из Новог Сада

РТВ 02.11.2019
НОВИ САД - Породици Јеремић из Новог Сада, потребна је финансијска помоћ. Марина Јеремић има церебралну парализу од рођења, а њен супруг Владимир није запослен јер води бригу о њој, као и о њихово двоје деце, Зорану од 8… »

Јубиларни “Чварак фест” сутра у Каћу

Дневник 02.11.2019
Десети, јубиларни, “Чварак фест” одржава се сутра у Каћу, Улица Војина Полексића бб, од 9 часова. Реч је о једном од најпознатијих војвођанских гастрономских производа. Сутрашњу манфестацију употпуниће бројни… »

Бесплатни превентивни прегледи сутра у лиманском Дому здравља

Дневник 02.11.2019
Бесплатни превентивни прегледи у оквиру акције „Отворена врата” одржаће се сутра, од 8 до 16 часова, у објекту Дом здравља „Нови Сад” на Лиману 4. За прегледе није потребна здравствена књижица, а Новосађани ће… »