Radulović (DJB): Kampanja za bojkot izbora ide veoma loše jer je neozbiljna

Beta 12.11.2019

Predsednik Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović ocenio je da kampanja pojedinih opozicionih stranaka za bojkot predstojećih izbora ide "veoma loše" jer je po njegovim rečima, "neozbiljna".

On je tokom jučerašnjeg obilaska Kučeva i Ceremošnje ocenio da su dva neophodna uslova da bojkot postigne željeni cilj, da cela opozicija mora da se opredeli za bojkot i da se broj zahteva vlastima smanji na "tri do pet zahteva koje će razumeti svi građani, čak i oni koji glasaju za SNS i SPS".

"Kad kažem opozicija, mislim na Savez za Srbiju, PSG i DJB kao i na lokalne pokrete koji nisu pod kontrolom SNS. Liga socijaldemokrata Vojvodine, LDP i Šapić i ostali sateliti vlasti ne moraju da učestvuju u bojkotu da bi on bio uspešan. Trenutno ovo potrebno jedinstvo razbija EU koja na sve načine pokušava da pomogne Vučiću da izbegne bojkot", naveo je Radulović a preneo DJB.

On je ocenio da je "neozbiljno zahtevati tehničku vladu", a da "lepljenje nalepnica po saobraćajnim znacima samo izaziva podsmeh birača".

"U fokusu kampanje moraju biti fer i pošteni izbori. I mora se reći da ni za vreme prethodne vlasti uslovi nisu bili fer, mada su sada mnogo gori, ali da to nije razlog da ih sada ne učinimo fer", dodao je lider DJB.

(Beta, 11.12.2019)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »