Zilha tužila eda za izdržavanje dece, a na sudu se nije pojavila: Fetićeva advokatica za Pink.rs otkrila i zbog čega se supružnici danas nisu suočili u sudnici!

Press 21.02.2020
Zilha tužila eda za izdržavanje dece, a na sudu se nije pojavila: Fetićeva advokatica za Pink.rs otkrila i zbog čega se…

dis Edo Fetić rano jutros napustio je Belu kuću i zaputio se ka rodnom Novom Pazaru, gde je danas održano ročište povodom tužbe njegove još uvek zakonite supruge Zilhe Karišik, koja ga je tužila za izdržavanje dece, a kako smo ranije saznali tražila je i 40% od njegovog honorara u ''Zadruzi 3''.

Foto:pink Međutim, Zilha se danas nije pojavila u sudu u Novom Pazaru, budući da je sa decom otišla na planinu, gde oni provode zimski raspust, odakle se i obratila na društvenoj mreži Instagram. Fetićeva advokatica se nakon suđenja oglasila za Pink.rs. - Zilha je sa decom na Zlatiboru, pošto je raspust. Nije se danas pojavila, jer je otputovala. Čekamo ishod, dobićemo rešenje da li je usvojena privremena mera, da li je odbijena ili je prihvaćena i u kojoj meri.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »