„Ujedinjeni protiv kovida“: Ministar Lončar obećao da neće biti revanšizma prema lekarima potpisnicima, najavljeni budući sastanci (VIDEO)

Insajder 24.09.2020  |  Insajder
„Ujedinjeni protiv kovida“: Ministar Lončar obećao da neće biti revanšizma prema lekarima potpisnicima, najavljeni…

U Palati Srbije danas je održan prvi sastanak predstavnika Udruženja „Ujedinjeni protiv kovida” (UPK) i ministra zdravlja Zlatibora Lončara. Ministar je, kako navode, dao obećanje da „neće biti revanšizma” prema lekarima potpisnicima proglasa, a najavljeno je još sastanaka u budućnosti – najmanje jednom mesečno. Takođe, iz UPK-a su rekli da je, zbog konstruktivnosti sastanka i epidemiološke situacije u zemlji, planirani protest za subotu otkazan.

„Stavke o kojima smo mi razgovarali naravno taj pritisak na kolege, zbog kojih smo ovo sve i organizovali. Dogovor je da mi navedemo imena članova našeg udruženja i da dođemo na razgovor sa njima kako bi redefinisali tu situaciju i videli da li je neko od naših članove i ko smenjen i zbog čega“, naveo je jedan od predstavnika Udruženja Vuk Vučić nakon sastanka. Na sastanku se, kako je naveo, razgovaralo i o situaciji u tri bolnice – Zvezdara, Novi Pazar i Leskovac.

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »